Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul video

CV-ul video

CV-ul video

CV-ul video

Fara sa devina obligatorie, aceasta metoda poate ameliora imaginea candidatilor sau dimpotriva, le poate ruina credibilitatea.


Exista putini candidati care se aventureaza spre candidaturile filmate datorita posibilitatilor inca reduse in Romania pentru transmiterea acestui model de CV.

CV-ul video este facut pentru mine ?

Nu obligatoriu. CV-ul video este indicat pentru meseriile din comunicare : pentru meseriile creative, imaginea permite combinarea fondului cu forma. In alte meserii (comert, marketing, etc.), CV-ul video poate dezvalui calitatile de comunicare sau de lider, insa pentru meseriile din finante, audit, CV-ul video poate fi perceput putin « extravagant ».

Dominarea mesajului

Pentru transmiterea mesajului dorit este importanta dezvoltarea a doua sau trei idei, nu mai mult, in raport cu postul cautat. Trebuie sa va ganditi si la faptul ca CV-ul video trebuie sa puna in valoare calitatile care se pot demonstra prin imagine (cunoasterea unei limbi straine, calitati de prezentare, incredere in sine, etc.) si nimic altceva.

Problemele tehnice

Un CV video este important, cu conditia sa fie corect realizat. Pentru realizarea lui, camera video trebuie sa fie de buna calitate. Pentru a nu produce o imagine prea sobra, lumina trebuie sa fie intotdeauna in spatele camerei. Este foarte important ca filmul sa nu depaseasca 2 minute.

Nu trebuie abandonata utilizarea CV-urilor traditionale si a scrisorilor de motivatie ! Un CV video aduce un plus candidaturii traditionale, dar nu trebuie sa o inlocuiasca.Mai multe despre "CV-ul video":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania