Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Concediu

Concediu

Concediu

Concediu

Trebuie sa fim pregatiti pentru perioada cea mai asteptata a anului, concediul!Cum se poate fructifica cel mai bine concediul, cum se impaca jobul cu perioada concediului, cat timp vor mai vorbi studentii de vacante si nu de concediu. Toate aceste lucruri le gasiti in rubrica dedicata 'Concediului".

 


Aflati mai multe:

Concediul fara plata

Concediul fara plata

Daca zilele de concediu de odihna s-au terminat si aveti nevoie de zile libere pentru rezolvarea unor situatii personale sau pentru studii, nu uitati ca puteti cere concediu fara plata.

Mai multe despre Concediul fara plata
Concediu 2010

Concediu 2010

Odata terminat concediul 2009, toata lumea asteapta cu nerabdare concediul 2010. Pentru a putea sa va bucurati din plin de concediu, acesta trebuie pregatit pana la cele mai mici detalii.

Mai multe despre Concediu 2010
Zile libere platite

Zile libere platite

In calitate de salariat, aveti dreptul la zile libere platite pentru anumite situatii si evenimente familiale, precum si in cazul sarbatorilor legale.

Mai multe despre Zile libere platite
Concediul de odihna: va cunoasteti drepturile?

Concediul de odihna: va cunoasteti drepturile?

Apropierea sarbatorilor este o ocazie de a ne gandi la o mica vacanta dupa cateva luni de truda la birou. Dar oare toti angajatii primesc concediu atunci cand il cer?

Mai multe despre Concediul de odihna: va cunoasteti drepturile?
Zile de concediu

Zile de concediu

Fiecarui angajat ii este acordat un numar de zile de concediu de care poate sa profite in cursul anului pentru a se relaxa si desprinde de problemele de la serviciu.

Mai multe despre Zile de concediu
Cererea de concediu

Cererea de concediu

Un pas important in momentul in care v-ati hotarat sa beneficiati de cateva zile de concediu este sa completati o cerere de concediu.

Mai multe despre Cererea de concediu
Concediul de maternitate

Concediul de maternitate

Inainte si dupa nastere, angajatele beneficiaza de un concediu medical special, numit concediu de maternitate. Acordarea acestuia presupune cunoasterea anumitor reguli.

Mai multe despre Concediul de maternitate
Concediul pentru formare profesionala

Concediul pentru formare profesionala

Angajatii au dreptul sa beneficieze, la cerere, de concediu pentru formare profesionala. Acesta se poate acorda cu sau fara plata.

Mai multe despre Concediul pentru formare profesionala
Concediul de studii

Concediul de studii

Sunteti student(a), aveti un job, va apropiati de finalizarea studiilor si nu aveti timp sa va pregatiti? Angajatorii sunt obligati sa va acorde concediu de studii conform conditiilor impuse de lege.

Mai multe despre Concediul de studii


Mai multe despre "Concediu":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Pagina: 123 Urmatoarele
InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania