Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Teste de Recrutare

Teste de Recrutare

Teste de Recrutare

Teste de Recrutare

Filtre preliminarii ale unui interviu, care ajuta la decizia finala in selectia candidatilor, testele de recrutare au devenit un instrument de baza si pe piata muncii din Romania.

 Testul de recrutare 


Prin test de recrutare intelegem totalitatea exercitiilor care permit obtinerea de informatii de ordin tehnic, intelectual, psihic, despre candidati. Unele teste de recrutare incearca sa va descopere spiritul logic, altele personalitatea. 

 

 Mai multe despre "Teste de Recrutare":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania