Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV student

CV student

CV student

CV student

Un CV de student are toate sansele sa fie foarte apreciat daca abordeaza cea mai avantajoasa forma pentru candidatura voastra si daca este insotit de o scrisoare de intentie.


Cea mai mare teama a studentilor este lipsa experientei atunci cand vor termina facultatea. In lipsa experientei, un CV de student bun este un CV in care trebuie sa convingeti angajatorul de capacitatile si atuurile voastre.

Orice angajator stie ca un CV de student nu are cum sa fie convingator prin experienta profesionala prezentata si de aceea sunt foarte importante modul de prezentare si originalitatea. Este indicat sa nu exagerati intr-un CV de student, deoarece, de foarte multe ori acest lucru va avea efecte negative asupra voastra.

Un CV de student poate fi un document foarte scurt dar trebuie sa invatati sa va vindeti si sa prezentati in CV informatii despre activitatile voastre extra-scolare care sunt in concordanta cu job-ul respectiv. Incearcati sa va prezentati si mai detaliat intr-o scrisoare de intentie pe care sa o atasati CV-ului.

Un CV de student trebuie sa se axeze pe studii, pe activitatile culturale si sportive si pe prezentarea principalelor competente. Trebuie sa precizati faptul ca sunteti o persoana comunicativa, deschisa si cu spirit de echipa.

Cum un CV de student nu poate sa impresioneze prin continut, trebuie sa incercati sa impresionati prin forma si exprimare!Mai multe despre "CV student":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: CV student

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania