Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » CV: Curriculum Vitae » CV-ul perfect!

CV-ul perfect!

CV-ul perfect: sfaturi si exemple

CV-ul perfect!

CV-ul va reprezinta primul in ochii angajatorului asa ca este bine sa tineti cont de anumite criterii atunci cand redactati CV-ul. In continuare sunt prezentate cateva etape si sfaturi de luat in considerare pentru construirea CV-ului perfect!


Modul in care este prezentata informatia in CV este foarte important pentru candidatura dumneavoastra. Impreuna cu scrisoarea de intentie CV-ul trebuie sa convinga angajatorul ca sunteti persoana cea mai potrivita pentru job-ul la care aplicati.
Pentru sanse cat mai mari de reusita in urmatoarele randuri veti gasi anumite etape si sfaturi de care trebuie sa tineti cont in redactarea CV-ului.

Alegerea modelului de CV
In cazul in care nu sunteti sigur de modul in care ar trebui sa va structurati CV-ul exista multe modele de CV-uri, pe langa cele in romana, si in limba franceza si engleza, pe care le puteti consulta pe site-ul recrutam.ro, pentru a face cea mai buna alegere.
In plus, in alegerea celui mai potrivit model de CV puteti gasi pe site-ul recrutam.ro CV-uri pe sectoare de activitate. De exemplu, daca job-ul pentru care aplicati este in domeniul juridic veti putea gasi un CV pentru sectorul juridic la sectiunea CV juridic’.

Inserati cuvinte-cheie in CV
Este o etapa pe care foarte multe persoane o ignora, insa in practica s-a dovedit ca angajatorii cauta aceste cuvinte atunci cand analizeaza un CV. In functie de job-ul pe care il aveti in vedere informatia si construirea imaginii celei mai avantajoase, in construirea CV-ului, trebuiesc adaptate cerintelor situatiei. In plus, in mediul on-line cuvintele-cheie sunt esentiale pentru gasirea CV-ului tau in primele rezultate ale cautarii. Cea mai buna sursa pentru cuvintele-cheie si expresiile de care ai nevoie pentru CV este chiar descrierea pozitiei pentru care aplici.

Tips & tricks in redactarea CV-ului
- Pe langa responsabilitatile detinute de-a lungul timpului, pentru a da un plus de valoare CV-ului, puteti adauga si reusitele si rezultatele pe care le-ati avut pana la acel moment
- In prezentarea reusitelor si rezultatelor este foarte importanta sublinierea importantei pe care acestea le-au avut in cariera dvs.
- Imbunatatirea CV-ului trebuie sa fie un proces constant pentru a avea mereu CV-ul pus la punct si pregatit de prezentare.
- Daca sunteti o persoana cu experienta in mai multe domenii este recomandat sa aveti CV-uri diferite in care sa fie evidentiat fiecare domeniu in parte. Pentru a face acest lucru puteti sa consultati cu succes rubrica Sfaturi/CV’ de pe recrutam.ro si sa cunoasteti astfel parerea angajatorilor in legatura cu subiectul CV. Acest lucru poate fi foarte util in adaptarea CV-ului la cerintele specialistilor pentru ca aveti acces direct la opiniile acestora.

Cresteti vizibilitatea CV-ului
Acest lucru este posibil prin postarea CV-ului dvs. pe site-uri de recrutare, cum ar fi recrutam.ro si pe site-uri de networking care sa va asigure ca CV-ul poate fi vizualizat de cat mai multe persoane, crescand astfel sansele de gasire a job-ului mult dorit.

Noutati in abordarea CV-urilor
Stiati ca Google a introdus prin Google Docs template-uri pentru CV care sa va ajute sa adaptati cat mai bine CV-ul la cerintele pietei globale. Mai multe despre acest subiect gasiti in articolul despre Google de pe recrutam.ro.


Acestea sunt pricipalele lucruri de luat in calcul in construirea CV-ului: consultarea exemplelor si adaptarea acestor modele la profilul si personalitatea dvs., inserarea de cuvinte-cheie si asigurarea vizibilitatii CV-ului! Toate acestea va vor ajuta sa construiti un CV perfect care sa va aduca, cu siguranta, obtinerea job-ului visat!Mai multe despre "CV-ul perfect!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania