Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Burse » Burse de studiu

Burse de studiu

Burse de studiu

Burse de studiu

- BURSE DE STUDIU - In ultima perioada tot mai multi studenti, masteranzi si doctoranzi isi doresc sa studieze in strainatate, deoarece specializarile de aici sunt mult mai atractive.

Candidatii care vor sa studieze in strainatate cu burse de studiu trebuie sa apeleze la ajutorul institutiei care se ocupa cu acest lucru, Centrul National pentru Burse de Studii in Strainatate (CNBSS), care se afla in subordinea Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Candidaţii trebuie sa depuna un dosar de candidatura la Centrul National pentru Burse de Studiu in Strainatate, urmand sa fie acceptati sau nu de partea externa, ulterior castigarii concursului national.

De asemenea, pe site-ul acestei institutii, se pot gasi informatii despre burse de studiu, despre documentele necesare completarii dosarului si toate informatiile utile pentru a putea depune candidatura pentru o bursa de studiu. In acest sens, rubrica burse de studiu va ofera mai multe informatii despre bursele de studiu disponibile pentru studentii din Romania.

Avantajele unei burse de studiu in strainatate sunt diversitatea specializarilor, conditiile de masa si cazare si experienta multiculturala. Exista pe piata o mare diversitate de burse de studiu, cu perioade foarte variate, de la cateva luni pana la cativa ani, cu asigurarea partiala sau integrala a cheltuielilor.

Tarile cu care Romania are incheiate acorduri de colaborare bilaterala, in domeniul burselor de studiu sau cercetare sunt urmatoarele: Azerbaidjan, Armenia, Algeria, Belgia, China, Cehia, Coreea, Danemarca, Egipt, Elvetia, Finlanda, Grecia (oferta City College si a Universitatii Sheffield), Italia, India, Israel, Macedonia, Maroc, Meixc, Nigeria, Luxemburg, Nigeria, Norvegia, Polonia, Pakistan, Peru, Siria, Slovacia, Turcia, Ucraina si Vietnam. Mai multe despre "Burse de studiu":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Burse de studiu


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania