Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Burse » Burse DAAD

Burse DAAD

Burse DAAD

Burse DAAD

Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) oferă, din nou, studenţilor şi cadrelor universitare din România, diverse burse pentru anul universitar 2009-2010, în vederea efectuării unor stagii de studii şi cercetare în Germania


DAAD-ul in Romania

·         Inceputul s-a facut in 1967, prin stabilirea relatiilor diplomatice
·         Intre anii 1973-1990 a existat o promovare restransa.
·         Incepind cu anul 1990 promovarea nu a mai fost restransa si s-a observat tendinta crescatoare a acesteia.
·         Din 1993 si pana in prezent au fost promovati prin fondurile DAAD 12.382 bursieri studenti, absolventi si oameni de stiinta, din care 2.945 din Germania si 9.437 din Romania.

Din februarie 2002 exista in Bucuresti un Centru de Informare (IC) al DAAD-ului in cooperare cu Academia de Studii Economice din Bucuresti (A.S.E.).
Bursele DAAD sunt acordate de Serviciul German de Schimburi Academice studentilor, doctoranzilor, cercetatorilor, tinerilor absolventi si cadrelor didactice universitare, care doresc sa urmeze programe de studii si cercetare in universitati din Germania. Bursele se acorda in urma unui concurs de dosare care trebuiesc trimise la Ambasada Republicii Federale Germania din Bucuresti. Cunoasterea limbii germane (de preferat) sau engleze este obligatorie.


Aflati mai multe:

Burse DAAD in Germania 2012-2013

Burse DAAD in Germania 2012-2013

Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) pune la dispozitie burse de studiu pentru anul universitar 2012/2013.

Mai multe despre Burse DAAD in Germania 2012-2013


Mai multe despre "Burse DAAD":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Pagina: 1
InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania