Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Burse » Alte burse

Alte burse

Alte burse

Alte burse

Gasiti aici informatii despre burse acordate de diferite organizatii tinerilor din Romania.


 


Aflati mai multe:

Burse de excelenta Belgia

Burse de excelenta Belgia

In contextul globalizarii si al mobilitatii in crestere, Valonia-Bruxelles International a lansat, incepand cu anul 2008-2009, un program de burse de excelenta, care permite efectuarea de programe de cercetare, doctorat sau post-doctorat, in universitati din comunitatea franceza din Belgia.

Mai multe despre Burse de excelenta Belgia
Bursa societatii Enescu

Bursa societatii Enescu

In urma incheierii parteneriatului dintre ICR Londra si Royal Academy of Music, Bursa Societatii Enescu se va acorda incepand cu septembrie 2009 unui student in anul I, indiferent de nationalitate, care va reusi sa treaca de examenele si auditiile organizate de Academia Regala de Muzica din Londra.

Mai multe despre Bursa societatii Enescu
Burse General Electric

Burse General Electric

Romania se afla printre cele 14 tari in care se desfasoara cea de-a sasea editie a Programului de Burse Scholar Leaders organizat de General Electric. Profitati de acesta ocazie!

Mai multe despre Burse General Electric
Burse GE Foundation

Burse GE Foundation

GE Foundation si Institutul International pentru Educatie (IIE) anunta cea de-a treia editie a programului de Burse Scholar Leaders acordate de GE Foundation in Romania. Programul pregateste studentii pentru carierele lor viitoare, in cadrul unei forte de munca din Romania, dar avand o orientare internationala.

Mai multe despre Burse GE Foundation
Burse Guvernul Francez

Burse Guvernul Francez

In perioada 2009-2010 sunt oferite, de catre Ambasada Frantei, burse de studiu tuturor cetatenilor romani care isi doresc sa se specializeze in Franta.

Mai multe despre Burse Guvernul Francez
Burse Fundatia Robert Bosch - Germania

Burse Fundatia Robert Bosch - Germania

Managerii Culturali din Europa Centrala, De Est si de Sud-Est sunt ajutati sa se perfectioneze prin bursele oferite de Fundatia Robert Bosch.

Mai multe despre Burse Fundatia Robert Bosch - Germania
Bursa Harvard MBA

Bursa Harvard MBA

Prestigioasa universitate americana Harvard selecteaza oamenii deschisi, cu viziune si capacitate de a rezolva probleme. Daca esti unul dintre ei aplica pentru bursa MBA oferita de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Mai multe despre Bursa Harvard MBA
Bursele « Orizonturi Deschise »

Bursele « Orizonturi Deschise »

Programul se adreseaza tinerilor cetateni romani deja acceptati, pentru anul universitar 2010-2011, la institutii de invatamant superior renumite din lume.

Mai multe despre Bursele « Orizonturi Deschise »
Burse de cercetare „New Europe College”

Burse de cercetare „New Europe College”

New Europe College (NEC) organizeaza anual concurs pentru bursele de cercetare NEC pentru universitari, cercetatori romani din domeniile stiintelor umaniste, sociale si economice.

Mai multe despre Burse de cercetare „New Europe College”


Mai multe despre "Alte burse":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Pagina: 1
InapoiSus
 

 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania