Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Burse » Tipuri de burse

Tipuri de burse

Tipuri de burse

Tipuri de burse

Pe langa bursele de merit si de studiu acordate elevilor performeri, tinerii pot beneficia de burse de performanta, de burse artistice, sportive si burse cu caracter tehnico-stiintific.


Studentii romani pot beneficia de burse de studiu de cercetare, de studiere a limbii, burse pentru studii universitare si postuniversitare partiale si pentru studii de doctorat, burse pentru studii universitare si postuniversitare complete.

Agentia de Credite si Burse de Studii gestioneaza urmatoarele tipuri de burse de studii sau cercetare in strainatate:

- Burse de studiu instituite prin H.G. nr. 697/1996, modificata prin H.G. nr. 533/1998

- Burse de studiu de alte tari, in baza unor acorduri de colaborare bilaterala sau in mod unilateral

- Burse de cercetare si formare postuniversitara si postdoctorala "Vasile Parvan" la Academia di Romania din Roma si "Nicolae Iorga" la Istituto Romeno di Cultura e Ricerca Umanistica din Venetia

- Bursa de studii postuniversitare in strainatate "Theodor Aman" pentru domeniul artelor plastice

- Bursele „Titu Maiorescu” pentru efectuarea de stagii de studii de masterat / doctorat sau de cercetare in strainatate, in vederea formarii de specialisti in domeniile de interes ale Uniunii Europene

- Bursa speciala "Guvernul Romaniei", instituita prin Legea nr. 15/14.05.2004

Bursele Socrates/Erasmus fac parte dintr-un program al Comunitatii Europene, care se adreseaza studentilor, doctoranzilor si cadrelor didactice universitare. Aceste burse de studiu se obtin pe baza acordurilor bilaterale incheiate cu universitati din Uniunea Europeana.Mai multe despre "Tipuri de burse":

Burse de stat

Burse de stat

Statul roman incurajeaza specializarile in strainatate prin numeroase programe de burse disponibile pentru o paleta larga de domenii.

» Citeste tot articolul

Burse facultati

Burse facultati

Facultatile din Romania isi incurajeaza studentii sa urmeze specializari in strainate. In aceasta rubrica gasiti burse disponibile in functie de facultatile existente.

» Citeste tot articolul

Burse europene

Burse europene

Uniunea Europeana ofera o gama larga de burse pentru a asigura specializari cat mai diverse care sa va incurajeze sa abordati domeniul vostru si din perspectiva altor tari.

» Citeste tot articolul

Tipuri de burse


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania