Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Burse » Burse doctorat - programul POS-DRU

Burse doctorat - programul POS-DRU

Burse doctorat - programul POS-DRU

Burse doctorat - programul POS-DRU

Prin programul POS-DRU vor fi sprijinite programele doctorale si postdoctorale, urmarindu-se transferul de cunostinte intre universitati, centrele/institutele de cercetare si companii.


Uniunea Europeana acorda sprijin nerambursabil de pana la 4,75 milioane de euro universitatilor in vederea acordarii de burse pentru doctorat.
26 de institutii academice din tara desfasoara un proiect de burse doctorale in premiera pentru Romania, din fonduri europene.

Prin programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), Axa prioritara 1, Domeniul de Interventie "Programe doctorale si postdoctorale in sprijinul cercetarii", subdomeniul "Burse doctorale", doctoranzii pot primi sprijin financiar sub forma de burse prin care se asigura participarea la programele din Romania, dar si stagii de studii si cercetare academica, de maximum opt luni, intr-o universitate sau centru de cercetare din Uniunea Europeana.

Printre universitatile din Romania care au primit astfel de fonduri se numara Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca si Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.

Finantarea europeana pentru doctorat poate fi solicitata de institutii de invatamant superior publice si private, organizatoare de studii universitare de doctorat sau de institute si centre de cercetare. Foarte important este ca acestea sa fie acreditate.Mai multe despre "Burse doctorat - programul POS-DRU":

Scoli de vara

Scoli de vara

Aceasta rubrica este dedicata scolilor de vara disponibile tinerilor din Romania.

» Citeste tot articolul

Eveniment

Eveniment

Gasiti aici cele mai noi informatii despre evenimente.

» Citeste tot articolul

Burse europene

Burse europene

Uniunea Europeana ofera o gama larga de burse pentru a asigura specializari cat mai diverse care sa va incurajeze sa abordati domeniul vostru si din perspectiva altor tari.

» Citeste tot articolul

Burse doctorat - programul POS-DRU


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania