Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Viata de student » Burse » Avantajele unei burse de studiu

Avantajele unei burse de studiu

Avantajele unei burse de studiu

Avantajele unei burse de studiu

O bursa de studiu este foarte importanta datorita experientei cumulate, a contactului cu un mediu de lucru diferit si a plusului pe care-l aduce CV-ului vostru.

Avand in vedere ca pentru a studia la o universitatea din strainatate costurile sunt foarte mari, nu oricine poate sa reuseasca sa-si implineasca visul de a studia la universitati renumite din strainatate.

Un avantaj foarte important al unei burse de studiu este ca poate sa ofere unei anumite categorii de studenti posibilitatea sa studieze in strainatate, cea mai mare parte a costurilor fiind suportate de bursa de studiu.

In functie de tipul bursei de studiu sunt anumite conditii care se impun studentilor care urmeaza sa beneficieze de avantajele unei astfel de burse. O bursa de studiu in strainatate va ofera posibilitatea cunoasterii unor culturi noi, oameni noi, care pot sa va influenteze in viitorul vostru profesional.

Cu toate ca pentru a putea beneficia de o bursa de studiu in strainatate o conditie principala este sa cunoasteti limba in care urmeaza sa invatati, un avantaj deosebit al unei burse de studiu este faptul ca va ofera posibilitatea sa aprofundati cunostintele in ceea ce priveste limba straina respectiva.

Un alt avantaj al burselor de studiu este faptul ca, in prezent, se acorda burse de studiu in orice domeniu, pentru toate categoriile de studenti. Astfel, chiar si studentii care studiaza in domenii foarte particulare pot sa beneficieze de o bursa de studiu.Mai multe despre "Avantajele unei burse de studiu":

Burse de stat

Burse de stat

Statul roman incurajeaza specializarile in strainatate prin numeroase programe de burse disponibile pentru o paleta larga de domenii.

» Citeste tot articolul

Tipuri de burse

Tipuri de burse

Pe langa bursele de merit si de studiu acordate elevilor performeri, tinerii pot beneficia de burse de performanta, de burse artistice, sportive si burse cu caracter tehnico-stiintific.

» Citeste tot articolul

Burse europene

Burse europene

Uniunea Europeana ofera o gama larga de burse pentru a asigura specializari cat mai diverse care sa va incurajeze sa abordati domeniul vostru si din perspectiva altor tari.

» Citeste tot articolul

Avantajele unei burse de studiu


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania