Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Spatiu Studiu » Lucrare de disertatie

Lucrare de disertatie

Lucrare de disertatie

Lucrare de disertatie

Lucrarea de disertatie este examenul vostru de absolvire a studiilor de masterat si trebuie sa demonstreze cunostintele voastre in domeniul respectiv, dar mai ales in ceea ce priveste tema abordata.

O lucrare de disertatie trebuie sa contina elemente de originalitate si sa va ajute sa va prezentati cat mai bine in fata comisiei. In functie de programul de masterat absolvit, o lucrare de diseratie poate fi redactata in limba romana sau in orice alta limba. Daca lucrarea de disertatie este scrisa intr-o limba straina, este bine ca aceasta sa fie insotita de un rezumat scris in limba romana.

Avand in vedere ca lucrarea de disertatie trebuie sa fie sustinuta in fata unei comisii, trebuie sa pregatiti in prealabil un discurs. In momentul prezentarii lucrarii de disertatie trebuie sa fiti pregatiti sa raspundeti la intrebarile care vor fi puse de membrii comisiei de evaluare.

In momentul in care prezentati lucrarea de disertatie trebuie sa puneti accentul pe originalitate si pe faptul ca membrii comisiei asteapta sa afle lucruri noi despre diferitele teme prezentate.


Aflati mai multe:

Lucrarea de disertatie: informatii utile

Lucrarea de disertatie: informatii utile

Disertatia este un examen ce se sustine la incheierea studiilor de masterat. Prin promovarea acestuia veti obtine o diploma de studii postuniversitare de specialitate.

Mai multe despre Lucrarea de disertatie: informatii utile
Sustinerea lucrarii de disertatie

Sustinerea lucrarii de disertatie

Sustinerea lucrarii de disertatie trebuie privita ca un dialog deschis intre persoana care sustine lucrarea si membrii comisiei care au sarcina sa evalueze lucrarea de disertatie.

Mai multe despre Sustinerea lucrarii de disertatie
Disertatia pentru profilul tehnic

Disertatia pentru profilul tehnic

Pentru a avea o viziune de ansamblu despre ceea ce reprezinta lucrarea de disertatie, este important sa cunoasteti particularitatile acesteia pentru fiecare profil in parte.

Mai multe despre Disertatia pentru profilul tehnic
Lucrarea de disertatie ASE

Lucrarea de disertatie ASE

In functie de fiecare universitate si facultate, lucrarea de disertatie trebuie redacta si prezentata respectand anumite reguli.

Mai multe despre Lucrarea de disertatie ASE
Examenul de disertatie

Examenul de disertatie

Inscrierea pentru examenul de disertatie consta in predarea lucrarii de disertatie si a dosarului de inscriere, cu toate documentele cerute.

Mai multe despre Examenul de disertatie


Mai multe despre "Lucrare de disertatie":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Pagina: 1
InapoiSus
 

Va recomandam: Lucrare de disertatie

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania