Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Turism / Hoteluri: scrisoare de intentie » Exemplu de scrisoare de intentie: Turism

Exemplu de scrisoare de intentie: Turism

Exemplu de scrisoare de intentie: Turism

Exemplu de scrisoare de intentie: Turism

Gasiti aici un exemplu de scrisoare de intentie. Trebuie intotdeauna sa luati in considerare faptul ca o scrisoare de intentie care coreleaza cat mai bine profilul vostru de ceirntele angajatorului are cele mai mari sanse sa va aduca oportunitatea unui interviu.

Florentina Oprea
Bucuresti, Strada Victoriei nr. 3
Tel: 0700 123 456
e-mail: prenume.nume@email.com

Bucuresti,

Attn: Maria Tudose
Bvd Plopilor nr 85,
Bucuresti 
 

Stimata Doamna,            

    Va contactez in urma anuntului de angajare aparut in Ghidul Carierei Tale, pentru postul de Agent Turism Incoming. Sunt convinsa ca profilul meu corespunde asteptarilor dumneavoastra.            

    Absolventa a unui Master in Afaceri Internationale, in cadrul Academiei de Studii Economice, lucrez in domeniul turismului ca agent de turism. Ma ocup de derularea contractelor cu agentiile de turism din tara si din strainatate, ceea ce imi permite sa cunosc in aprofunzime acest sector. Vorbesc fluent limba franceza si engleza si sunt atrasa de perspectiva unui post care ma poate ajuta sa demonstrez capacitatile mele de adaptare, experienta in relatiile cu clientii si dinamismul meu.

    In momentul de fata, sectorul turismului cunoaste o crestere importanta, datorata intrarii tarii noastre in Uniunea Europeana. Mondotur, care este o firma foarte activa in acest sector, va cunoaste noi perspective si doresc sa contribui si eu la derularea viitoarelor proiecte ale acesteia.             

    As fi incantata sa va intalnesc personal pentru a analiza posibilitatea de a lucra in cadrul firmei dumneavoastra.  


Cu deosebita stima,
 

Florentina Oprea

 Mai multe despre "Exemplu de scrisoare de intentie: Turism":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Exemplu de scrisoare de intentie: Turism


InapoiSus
 


Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania