Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de intentie: detalii care fac diferenta

Scrisoarea de intentie: detalii care fac diferenta

Scrisoarea de intentie: detalii care fac diferenta

Scrisoarea de intentie: detalii care fac diferenta

Cu toate ca nu este primordiala in momentul recrutarii, scrisoarea de intentie nu trebuie sa lipseasca din dosarul vostru de candidatura.


Este foarte important sa acordati o atentie deosebita redactarii scrisorii de intentie, deoarece un mic pas gresit poate ruina cererea voastra. Sunt foarte importante detaliile pentru a reusi sa aveti o scrisoare de intentie care sa atraga atentia.

Primul detaliu de care trebuie sa tineti cont in scrisoarea de intentie este prezentarea acesteia. Acest detaliu poate sa-l determine pe angajator sa acorde in continuare atentie candidaturii voastre sau nu. Cuvantul de ordine pentru scrisoarea de intentie este claritatea.

Pentru multi angajatori, greselile de ortografie sunt inacceptabile. Trebuie mentionat ca un angajator va elimina imediat o scrisoare de intentie in cazul in care incepe cu greseli de limba si ortografie. Calitatea limbii in care este redactata scrisoarea de intentie este esentiala, influentand eliminarea sau nu a candidaturilor.

Este de preferat ca scrisoarea de intentie sa fie redactata intr-un stil clar si usor de citit. Atunci cand redactati scrisoarea de intentie obiectivul vostru trebuie sa fie ca angajatorul sa nu fie nevoit sa recitesca de mai multe ori o fraza sau un paragraf pentru a putea sa-l inteleaga. Frazele dinamice si scurte sunt apreciate si ajuta la o lectura usoara a scrisorii de intentie.

Nu este foarte placut pentru un angajator sa citeasca o scrisoare de intentie care nu-i este adresata. O scrisoare de intentie personalizata, demostreaza interesul vostru pentru companie si cunostintele pe care le aveti despre aceasta. Daca se poate, ar fi de preferat sa gasiti exact persoana responsabila de recrutare careia sa-i trimiteti candidatura voastra.

Atentia la data scrisorii de intentie! Candidatii omit sa acorde atentie si acestui detaliu din scrisoarea de intentie. O scrisoare de intentie datata cu cateva luni in urma tradeaza o lipsa de rigoare si atentie a candidatului.

Putini candidati isi dau seama cat de important este subiectul scrisorii de intentie. Trebuie sa stiti ca acesta poate furniza informatii valoroase angajatorilor. Prin subiectul scrisorii de intentie va puteti prezenta interesul pentru un anumit job din cadrul companiei. Acest aspect este foarte important pentru angajatori deoarece vor putea repartiza cererile de candidatura in functie de solicitari.

Finalul scrisorii de intentie este un moment bun pentru a reaminti angajatorului motivatia voastra si disponibilitatea pentru un interviu.Mai multe despre "Scrisoarea de intentie: detalii care fac diferenta":

Scrisoare de intentie online

Scrisoare de intentie online

Daca trebuie sa redactati o scrisoare de intentie, este bine sa alegeti un model de scrisoare de intentie online si sa-l adaptati profilului vostru.

» Citeste tot articolul

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

Va oferim cele mai utile 50 de sfaturi care sa va ajute sa redactati o scrisoare de intentie perfecta!

» Citeste tot articolul

Secretele unei scrisori de intentie

Secretele unei scrisori de intentie

Cu o scrisoare de intentie adecvata puteti sa profitati de oportunitatile oferite de piata muncii si puteti sa obtineti mult mai usor job-ul dorit.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie: detalii care fac diferenta


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania