Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de intentie: compatibilitatea cu job-ul

Scrisoarea de intentie: compatibilitatea cu job-ul

Scrisoarea de intentie: compatibilitatea cu job-ul

Scrisoarea de intentie: compatibilitatea cu job-ul

Este important ca in scrisoarea de intentie sa va prezentati punctele forte si interesul de a obtine job-ul propus. Trebuie sa depasiti anumite obstacole pentru a avea o scrisoare de intentie reusita!


Cei mai multi candidati incep scrisoarea de intentie intr-o forma similara. Gasirea unei bune introduceri este dificila deoarece aveti tendinta de a incepe prin prezentarea de fapte. Pentru a va pune imediat in valoare ca si candidat, trebuie sa incepeti scrisoarea de intentie prin prezentarea aptitudinilor voastre esentiale. Lista cu job-urile si formarile este deja prezenta in CV si este inutil sa o repetati in scrisoarea de intentie.

Nu lasati angajatorul sa aleaga ceea ce este important pentru job-ul propus. Daca va doriti sa lucrati mai mult independent, specificati in mod clar acest aspect in scrisoarea de intentie. In acelasi mod ar trebui sa procedati si in cazul in care lucrul in echipa este deosebit de important pentru voi.

Nu uitati sa precizati care sunt asteptarile voastre de la job si ceea ce considerati a fi foarte important pentru aceasta functie. Eforturile de a include cat mai multe aspecte profesionale in acelasi timp, poate conduce de multe ori la fraze vagi, care nu faciliteaza procesul de recrutare.

De cele mai multe ori candidatii incearca sa prezinte o lista lunga de competente si aptitudini, fara a face in prealabil o selectie cu cele mai importante pentru job-ul dorit. Pentru angajator este esential ca aptitudinile si competentele sa fie demonstrate prin fapte.

Evitati frazele care transmit incertitudine, pentru a obtine ceea ce va doriti trebuie sa fiti credibili. Nu este nepotrivit sa prezentati anumite reusite profesionale in mod special, acestea sunt cele mai bune argumente pe care le aveti in calitatea de candidat.

Fiecare scrisoare de intentie ar trebui sa fie personalizata in functie de job si de compania care recruteaza. Acest aspect este foarte important pentru angajator, care poate sa afle de ce va doriti sa lucrati in compania respectiva. Acum puteti sa demonstrati ca v-ati documentat si cunoasteti compania. In cazul in care doriti sa aplicati pentru mai multe job-uri, trebuie sa alocati suficient timp pentru a va documenta despre companie si job.

Profitati de scrisoarea de intentie pentru a prezenta intr-o maniera concreta competentele voastre, experienta si motivatia!Mai multe despre "Scrisoarea de intentie: compatibilitatea cu job-ul":

Scrisoare de intentie online

Scrisoare de intentie online

Daca trebuie sa redactati o scrisoare de intentie, este bine sa alegeti un model de scrisoare de intentie online si sa-l adaptati profilului vostru.

» Citeste tot articolul

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

Va oferim cele mai utile 50 de sfaturi care sa va ajute sa redactati o scrisoare de intentie perfecta!

» Citeste tot articolul

Secretele unei scrisori de intentie

Secretele unei scrisori de intentie

Cu o scrisoare de intentie adecvata puteti sa profitati de oportunitatile oferite de piata muncii si puteti sa obtineti mult mai usor job-ul dorit.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie: compatibilitatea cu job-ul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania