Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » IT Software: scrisoare de intentie » Exemplu de scrisoare de intentie: Informatica

Exemplu de scrisoare de intentie: Informatica

Exemplu de scrisoare de intentie: Informatica

Exemplu de scrisoare de intentie: Informatica

Gasiti aici un exemplu de scrisoare de intentie pentru un post de dezvoltator informatica. Scrisoarea de intentie si CV-ul sunt elementele care va reprezinta in fata angajatorului, deci trebuie sa fie perfecte!


Adrian Tatu
B-dul Libertatii, nr. 20
032736, Bucuresti, Romania
e-mail: adrian.tatu@email.com
0700 123 456

Bucuresti,

Domnul Ion Ionescu - Director resurse umane
SC IT-SOFT SA
Bd Victoriei, nr. 1
032736, Bucuresti, Romania

Subiect : Obtinerea unui post de Dezvoltator informatica

Stimate Domnule Ionescu,

In urma aparitiei in Ghidul Carierei Tale a ofertelor dumneavoastra de munca, mi-a atras atentia in mod deosebit oferta pentru postul de Dezvoltator Informatic. Integrarea intr-o companie ca a dumneavoastra, unde dinamismul, responsabilitatea si spiritul de echipa sunt prezente, ar fi pentru mine un veritabil salt, permitandu-mi sa-mi continui cariera profesionala in cele mai bune conditii.

Experienta mea profesionala mi-a permis sa dobandesc cunostinţe in domeniul intretinerii sistemelor informatice. In plus, dorind sa-mi dezvolt si sa-mi aprofundez cunostintele, am efectuat un curs facultativ in cadrul facultatii, pentru meseria de dezvoltator infomatic. In consecinta sunt polivalent atat in domeniul intretinerii cat si dezvoltarii. Acum imi doresc sa intalnesc o echipa dinamica cu care sa pot pune in aplicare cunostintele mele, calitatile mele de comunicare si organizare.

Raman la dispozitia dumneavoastra pentru a stabili o intalnire care va poate permite, fara indoiala, sa va convingeti de motivatia si capacitatile mele.

Cu deosebita stima,

Adrian TatuMai multe despre "Exemplu de scrisoare de intentie: Informatica":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Exemplu de scrisoare de intentie: Informatica


InapoiSus
 


Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania