Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de intentie pe internet

Scrisoarea de intentie pe internet

Scrisoarea de intentie pe internet

Scrisoarea de intentie pe internet

Atunci cand trimiteti CV-ul prin e-mail, este esential sa atasati si o scrisoare de intentie. In acest fel veti avea o candidatura completa.


Niciodata nu puteti sa stiti cu ce tip de angajator veti intra in contact. Unii angajatori nu citesc niciodata scrisorile de intentie, iar altii spun ca sunt indispensabile. Cu toate acestea trimiterea unei scrisori de intentie impreuna cu CV-ul nu va poate dezavantaja in niciun fel. Nu riscati!

Email scurt si concret

Majoritatea angajatorilor primesc foarte multe cereri de angajare si nu au suficient timp sa le citeasca. Trebuie sa fiti cat mai concisi in corpul e-mail-ului. Nu este locul cel mai potrivit sa va vindeti sau sa rescrieti scrisoarea de intentie. Este suficient sa precizati job-ul pentru care ati depus candidatura si sa atasati CV-ul si scrisoarea de intentie.

2 in 1

Sunt angajatori care nu vor sa piarda timpul deschizand doua documente. In acest caz, este indicat sa puneti CV-ul si scrisoarea de intentie in acelasi document. Scrisoarea de intentie pe prima pagina, urmata de CV.

Scrisoarea de intentie personalizata

Redactati o scrisoare de intentie personalizata, adaptata pentru job-ul care va intereseaza. Pe o singura pagina, in maxim patru paragrafe, faceti o legatura intre pregatirea, competentele, experienta si cerintele job-ului si ale companiei.Mai multe despre "Scrisoarea de intentie pe internet":

Scrisoare de intentie online

Scrisoare de intentie online

Daca trebuie sa redactati o scrisoare de intentie, este bine sa alegeti un model de scrisoare de intentie online si sa-l adaptati profilului vostru.

» Citeste tot articolul

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

Va oferim cele mai utile 50 de sfaturi care sa va ajute sa redactati o scrisoare de intentie perfecta!

» Citeste tot articolul

Secretele unei scrisori de intentie

Secretele unei scrisori de intentie

Cu o scrisoare de intentie adecvata puteti sa profitati de oportunitatile oferite de piata muncii si puteti sa obtineti mult mai usor job-ul dorit.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie pe internet


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania