Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Scrisoarea de intentie: eliminarea greselilor

Scrisoarea de intentie: eliminarea greselilor

Scrisoarea de intentie: eliminarea greselilor

Scrisoarea de intentie: eliminarea greselilor

Avand in vedere ca a gresi este omeneste, exista anumite metode si tehnici pentru a va asigura ca trimiteti angajatorului o scrisoarea de intentie fara greseli.


Avand in vedere ca scrisoarea de intentie trebuie sa atraga atentia angajatorilor trebuie sa demonstrati ca sunteti profesionisti si tratati cu maxima seriozitate pregatirea dosarului vostru de candidatura. Chiar daca sunteti stapani pe voi, atentia este foarte importanta atunci cand redactati scrisoarea de intentie sau CV-ul.

Redactarea scrisorii de intentie necesita o atentie deosebita. Atentie la greselile de exprimare si ortografie, acestea deranjeaza angajatorul si sunt in general eliminatorii deoarece demonstreaza ca nu ati acordat timpul necesar pentru recitirea si corectarea scrisorii de intentie!

Daca in anuntul de angajare este specificat ca trebuie sa trimiteti candidatura voastra unei anumite persoane, acest lucru semnifica faptul ca trebuie sa adresati scrisoarea de intentie persoanei respective. In acest fel veti evita posibilitatea ca dosarul vostru de candidatura sa ajunga prea tarziu la persoana responsabila cu recrutarea pentru job-ul respectiv.

Transmiterea unei scrisori de intentie tip, fara a fi personalizata va reprezenta un punct slab pentru candidatura voastra. Angajatorii asteapta de la candidati implicare si seriozitate. Folosind o scrisoare de intentie comuna pentru toate candidaturile voastre nu veti face decat sa diminuati sansele voastre de a obtine un interviu de angajare.

Sfaturi castigatoare:

- Cand trimiteti candidatura voastra prin e-mail, recititi continutul acestuia inainte de a-l trimite;
- Nu ezitati sa faceti o lista a greselilor cele mai intalnite in scrisoarea voastra de intentie;
- Avand in vedere concurenta pentru un job, trebuie sa stiti ca scrisoarea de intentie va reprezinta si va diferentiaza de ceilalti candidati.Mai multe despre "Scrisoarea de intentie: eliminarea greselilor":

Scrisoare de intentie online

Scrisoare de intentie online

Daca trebuie sa redactati o scrisoare de intentie, este bine sa alegeti un model de scrisoare de intentie online si sa-l adaptati profilului vostru.

» Citeste tot articolul

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

Va oferim cele mai utile 50 de sfaturi care sa va ajute sa redactati o scrisoare de intentie perfecta!

» Citeste tot articolul

Secretele unei scrisori de intentie

Secretele unei scrisori de intentie

Cu o scrisoare de intentie adecvata puteti sa profitati de oportunitatile oferite de piata muncii si puteti sa obtineti mult mai usor job-ul dorit.

» Citeste tot articolul

Scrisoarea de intentie: eliminarea greselilor


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania