Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Scrisoare de intentie » Ce trebuie sa contina scrisoarea de intentie?

Ce trebuie sa contina scrisoarea de intentie?

Ce trebuie sa contina scrisoarea de intentie?

Ce trebuie sa contina scrisoarea de intentie?

Scrisoarea de intentie vine in completarea CV-ului si trebuie sa atraga atentia angajatorului.


Scrisoarea de intentie nu trebuie sa depaseasca o pagina. Stilul de redactare trebuie sa fie direct, respectand formulele de politete. Nu este indicata folosirea frazelor lungi. Angajatorul trebuie sa inteleaga rapid obiectivul vizat in scrisoarea de intentie. Prima fraza trebuie sa fie usor de retinut pentru a atrage atentia si pentru a-l ajuta sa inteleaga care este scopul vizat.

Daca vreti sa demonstrati motivatia voastra pentru a obtine un job in cadrul companiei, este foarte important sa aratati ceea ce puteti oferi. Avand in vedere ca scrisoarea de intentie este complementara CV-ului, aceasta ar trebui sa fie utilizata pentru a dezvolta anumite informatii din CV, dar si pentru a adauga alte informatii noi, relevante pentru job-ul vizat. De asemenea, puteti sa profitati de scrisoarea de intentie pentru a include elemente cat mai precise, cum ar fi mobilitatea si disponibilitatea.

Scrisoarea de intentie nu are un continut standard, aceasta trebuie sa fie personalizata in functie de fiecare persoana si de fiecare job. Este foarte important ca in scrisoarea de intentie sa amintiti de CV-ul vostru, care insoteste scrisoarea in demersul vostru pentru obtinerea job-ului dorit.

Un video poate face diferenta?

Nu toti angajatorii sunt convinsi de acest instrument. Cel mai indicat ar fi sa optati pentru un CV atipic, dar acest aspect nu va garanta faptul ca veti fi recrutat. Principalul avantaj este ca puteti face o impresie. Dezavantajul este ca, daca acest lucru este dezaprobat de angajator, candidatura voastra va avea de suferit.

Ar trebui contactat angajatorul daca nu primiti un raspuns?

Bineinteles! In cazul in care angajatorul v-a asigurat ca va reveni cu un raspuns intr-un anumit interval de timp si nu ati primit niciun semn de la el, puteti sa reveniti pentru a afla care este situatia candidaturii voastre. Totusi, trebuie sa aveti grija sa nu reveniti foarte repede. Este important sa va aratati motivatia, dar nu trebuie sa sufocati angajatorul cu telefoane sau e-mail-uri.

Evitati generalitatile in scrisoarea de intentie, trebuie sa iesiti putin din tipar pentru ca imaginea voastra sa ramana intiparita in mintea angajatorului!Mai multe despre "Ce trebuie sa contina scrisoarea de intentie?":

Scrisoare de intentie online

Scrisoare de intentie online

Daca trebuie sa redactati o scrisoare de intentie, este bine sa alegeti un model de scrisoare de intentie online si sa-l adaptati profilului vostru.

» Citeste tot articolul

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

50 de sfaturi pentru o scrisoare de intentie!

Va oferim cele mai utile 50 de sfaturi care sa va ajute sa redactati o scrisoare de intentie perfecta!

» Citeste tot articolul

Secretele unei scrisori de intentie

Secretele unei scrisori de intentie

Cu o scrisoare de intentie adecvata puteti sa profitati de oportunitatile oferite de piata muncii si puteti sa obtineti mult mai usor job-ul dorit.

» Citeste tot articolul

Ce trebuie sa contina scrisoarea de intentie?


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania