Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Interviul de angajare » Interviul de angajare:comportamentul la interviu

Interviul de angajare:comportamentul la interviu

Interviul de angajare:comportamentul la interviu

Interviul de angajare:comportamentul la interviu

Aveti emotii in momentul in care mergeti la un interviu de angajare? Este normal si inevitabil acest lucru.

In momentul in care va pregatiti sa mergeti la interviu de angajare incercati sa va relaxati si sa folositi emotiile in sens pozitiv. Este bine sa ajungeti putin mai devreme decat ora stabilita pentru interviu de angajare, salutati, prezentati-va, fiti zambitori si incercati sa faceti o impresie buna inca din primele momente.

Controlati-va vocea, respiratia, tonalitatea vocii, privirea si gesturile si incercati sa puneti in valoare mesajul pe care vreti sa-l transmiteti angajatorului, determinarea si entuziasmul vostru. Incercati sa fiti amabili si atenti pe toata perioada desfasurarii interviului de angajare.

Toate actiunile si gesturile voastre din timpul interviului de angajare sunt analizate in detaliu pentru a determina personalitatea voastra. Pentru a-l convinge pe angajator ca sunteti persoana potrivita pentru job si companie, trebuie sa aveti o atitudine deschisa.Mai multe despre "Interviul de angajare:comportamentul la interviu":

De ce nu sunt chemat la interviu?

De ce nu sunt chemat la interviu?

In momentul in care ti-ai depus candidatura pentru mai multe job-uri si nu ai fost contactat, te demoralizezi. Sfatul nostru este sa incerci sa gasesti o rezolvare pentru aceasta problema.

» Citeste tot articolul

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Interviul: adoptati look-ul potrivit

Orice interviu de angajare este un exercitiu de seductie. Care sunt armele? Abilitatile voastre desigur, dar si comportamentul si imbracamintea.

» Citeste tot articolul

Tinerii si greselile la interviu

Tinerii si greselile la interviu

Interviul de angajare este un exercitiu dificil pentru tinerii studenti sau absolventi fara experienta, iar greselile pe care acestia le fac la interviu sunt principalul motiv pentru care nu reusesc sa obtina un job.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania