Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Internetul : un mijloc de recrutare foarte eficient

Internetul : un mijloc de recrutare foarte eficient

Internetul : un mijloc de recrutare foarte eficient

Internetul : un mijloc de recrutare foarte eficient

Avand in vedere ca cele mai multe persoane care sunt in cautarea unui job apeleaza cel mai des la ajutorul internetului, si companiile depun aici ofertele de munca cele mai interesante.

Internetul a devenit un mijloc de comunicare foarte folosit pentru cautarea unui job. Responsabilii pentru recrutare si angajatorii fac tot timpul cautari pe internet pentru a descoperi persoanele cele mai potrivite pentru un job.

Pentru a putea fi printre persoanele avantajate de recrutarea online este primordial sa va depuneti CV-ul pe site-urile specializate. Puteti sa beneficiati de aceasta oportunitate si pe www.recrutam.ro. CV-ul vostru va fi analizat de angajatori si veti fi contactat in cazul in care profilul vostru corespunde cu job-urile oferite de ei.

In general, site-urile de recrutare va permit sa va creati un CV, sa cautati job-uri in functie de criteriile care va intereseaza (sector de activitate, salariu, regiune).

Pentru a reusi sa va gasiti cat mai repede un job cu ajutorul internetului va oferim cateva sfaturi care sa va ajute in demersul vostru:

- Folositi cuvinte cheie in CV. Avand in vedere ca motoarele de cautare pe internet folosesc cuvinte cheie care sortarea CV-urilor, utilizarea cuvintelor cheie in functie de domeniul de activitate este foarte importanta.
- Fie ca modificati informatiile deja prezente sau adaugati unele noi, trebuie sa actualizati in mod regulat informatiile din CV.
- In cazul in care atasati o scrisoare de intentie trebuie sa aveti mare grija sa nu folositi anumite caractere speciale sau accente.Mai multe despre "Internetul : un mijloc de recrutare foarte eficient":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania