Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Metode de a evolua in cariera

Metode de a evolua in cariera

Metode de a evolua in cariera

Metode de a evolua in cariera

Fie ca este vorba de promovarea la locul de munca sau de traseul vostru profesional puteti consulta metode pentru a urca in ierarhia in care va aflati.

In cazul in care este vorba despre jobul pe care il aveti si de planificarea avansarii in cadrul companiei exista mai multe elemente care trebuie urmarite si indeplinite pentru a evolua in cariera.
Primul pas pentru a evolua in cariera este sa fiti atenti la cerintele pe care le are angajatorul de la voi si sa incercati sa le indepliniti cat mai bine. In plus, evolutia in cariera vine si din contributia voastra cu idei si sugestii si implicarea in ceea ce faceti, incercand sa va imbunatatiti mereu calitatea lucrurilor pe care le aveti de indeplinit.

O alta modalitate foarte buna de a evolua in cariera este sa cautati noi metode de a va dezvolta la locul de munca. Nici un job nu este inchis, aveti posibilitatea de a gasi noi dimensiuni pe care sa le dezvoltati sau chiar sa le incepeti de la zero.
Desi poate sa va para redundant, atitudinea pe care o aveti fata de un job va ajuta sa evoluati in cariera.

Iata cateva elemente pe care ar trebui sa vi le insusiti pentru a evolua in cariera:

- Adaptabilitate – situatiile noi tratati-le cu calm si abordati-le din unghiul care va este cel mai accesibil pentru a avea succes in actiunile voastre.
- Atitudine deschisa – fiti receptivi la tendintele pe care le observati si evaluati idei noi pentru a va putea imbunatati munca.
- Optimism – pastrati-va atitudinea pozitiva chiar si in situatiile delicate, va este mult mai de ajutor decat demotivantul pesimism.
- Curaj – incercati lucruri noi si nu fugiti de responsabilitati.
- Entuziasm – fiti joviali si tratati si cele mai mici sarcini cu interes si seriozitate.

Pe plan general, metodele de a evolua in cariera sunt legate de activitatile pe care le desfasurati voi in afara jobului, timpul pe care il investiti in dezvoltarea voastra profesionala. Aici intra masteratele, doctoratele, MBA-urile, invatarea unei noi limbi straine, trainingurile, voluntariatul. Toate actiunile pe care le desfasurati in domeniul profesional sunt o sursa binevenita pentru a descoperi metode de a evolua in cariera.

Identificati metodele de a evolua in cariera cele mai potrivite profilului vostru si limita va fi doar cea impusa de voi!

 Mai multe despre "Metode de a evolua in cariera":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Metode de a evolua in cariera

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania