Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Bine ati venit in open space!

Bine ati venit in open space!

Bine ati venit in open space!

Bine ati venit in open space!

Mediul de lucru in care lucram este supus mereu schimbarilor. Acum, mai ales in cadrul multinationalelor, organizarea spatiului de lucru de tip open space este cel mai popular mod de lucru.


Dupa cum se stie deja foarte bine, deprinderea abilitatilor de lucru in echipa este un factor esential in dezvoltarea fiecaruia. Usile grele si neprietenoase incep sa fie inlocuite de spatii comune mari, care cultiva transparenta, uneori pana la invadarea totala a intimitatii, si care solicita din partea angajatilor interactiune continua.
Open space-urile, caci asa se numesc aceste spatii de lucru, sunt o abordare a desfasurarii activitatilor in cadrul jobului care, odata cu multinationalele, au ajuns sa fie foarte populare si la noi.
In cazul in care vizati un job intr-o multinationala cu siguranta veti lucra intr-un open-space, deci este bine sa va faceti o idee anterior angajarii pentru a sti cum sa abordati activitatile pe care le veti avea de facut.
In principal este vorba de multa socializare. Normal, din moment ce va veti petrece cea mai mare parte a zilei cu colegii din jurul vostru trebuie sa interactionati cu ei si sa o faceti intr-un mod cat mai placut si pentru voi si pentru ei. Intr-un mediu de tip open space este esential sa stiti sa va definiti limitele pentru a va putea proteja intimitatea.

Modul de lucru open space are avantajele si dezavantajele sale. Depinde foarte mult ce fel de persoana sunteti si de cat de bine si repede va puteti adapta.

Avantajele open space-ului:
- profitati din plin de avantajele lucrului in echipa
- legati prietenii mai usor cu colegii de echipa
- conflictele se reduc
- comunicarea este facilitata

Dezavantajele open space-ului:
- puteti resimti lipsa de intimitate
- sentiment de expunere totala si control continuu din partea superiorilor
- capacitate de concentrare diminuata

Abordarea modului de lucru de tip open space este cu siguranta un factor care trebuie luat in considerare atunci cand abordati majoritatea joburilor. Este deci cu atat mai important sa va pregatiti sa abordati cu succes acest stil pentru a da randamentul care vi se cere la locul de munca!Mai multe despre "Bine ati venit in open space!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Bine ati venit in open space!

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania