Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Job-ul part-time

Job-ul part-time

Job-ul part-time

Primul pas pentru a dezvolta o cariera de succes inca din timpul facultatii o reprezinta job-urile part-time.


Job-urile part-time
sunt foarte bine venite pentru studentii care au mult timp si doresc sa-si inceapa o cariera profesionala. In cazul in care faceti ceea ce va place intr-un job part-time si aveti o atitudine foarte buna, exista posibilitatea sa ramaneti in cadrul companiei si dupa terminarea studiilor.

Chiar daca este dificil sau placut, un job part time este important in CV deoarece angajatorii vad prin acest job part time, incercarea voastra de a va integra in mediul profesional.

Este foarte greu sa gasesti un job part-time, dar mai ales unul care sa implice si responsabilitati. Daca pana acum cativa ani era foarte greu sa gasesti un job part-time, in prezent au inceput sa apara oferte si pentru aceasta categorie de job-uri. Foarte multi angajatori sunt de parere ca un job part-time nu este foarte compatibil cu anumite exigente, cum ar fi rezultatele.

In ultima perioada tot mai multe persoane sunt interesate de un job part-time dar si de munca la domiciliu. In consecinta firmele trebuie sa se adapteze noilor cerinte de pe piata. Un job part-time presupune sarcini mult mai clare si trebuie sa stiti ca salariul pentru un job part-time este calculat stric in functie de ceea ce faceti.

Conform Codului Muncii puteti opta pentru un job part-time dupa terminarea programului la un alt job sau in zilele libere, sau pentru mai multe job-uri part time. Printre avantajele unui job part-time putem mentiona faptul ca permite un program flexibil, permite mai usor angajatului sa faca ceea ce-i place, poate fi considerat un hobby si ofera timp si pentru alte activitati.

Lipsa banilor si dorinta de reusita rapida determina foarte multe persoane sa aiba si un job part-time, pa langa unul full-time.Mai multe despre "Job-ul part-time":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania