Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Firme de recrutare - angajatori profesionisti!

Firme de recrutare - angajatori profesionisti!

Firme de recrutare - angajatori profesionisti!

Firme de recrutare - angajatori profesionisti!

Alegeti firme de recrutare potrivite si candidatura voastra va ajunge mai repede la mai multi angajatori direct interesati de profilul tau!


Una dintre modalitatile de a va face candidatura cat mai vizibila pe piata job-urilor este de a apela la  firme de recrutare care sa se ocupe de candidatura voastra. Le trimiteti CV-ul si scrisoarea de intentie, impreuna cu preferintele pe care le aveti in legatura cu job-ul dorit si, in momentul in care apare o oferta potrivita, profilul vostru va fi prezentat angajatorului.

De ce sa apelez la firme de recrutare?
In primul rand, pentru ca reprezinta un ajutor in plus in gasirea de noi oferte de angajare. Odata depusa candidatura voastra la firmele de recrutare ea devine disponibila angajatorilor care apeleaza la serviciile acelor firme de recrutare.
In al doilea rand, pentru ca nu va costa nimic. Trebuie doar sa alegeti firme de recrutare care vi se par potrivite si sa va depuneti cadidatura acolo.

Cum aleg firmele de recrutare?
In general ar fi bine sa fie cunoscute pentru ca gradul de notorietate al unei firme de recrutare este esential in asigurarea unei popularizari cat mai mari a profilului vostru. Urmariti de asemenea daca aceste firme de recrutare sunt prezente pe site-urile cu firme care recruteaza, cum este recrutam.ro, daca oferta de joburi este generoasa si daca nivelul la care acestea fac recrutarea se potriveste nivelului vostru de cariera. Toate aceste lucruri va pot ajuta sa construiti  profiluri pentru firmele de recrutare si sa le puteti alege pe cele pe care va puteti baza in gasirea job-ului dorit. De obicei este bine sa alegeti mai multe firme de recrutare si sa va depuneti candidatura la toate pentru a creste vizibilitatea profilului vostru.

Un lucru foarte important atunci cand va depuneti candidatura la firme de recrutare este faptul ca atat CV-ul vostru cat si scrisoarea voastra de intentie sa fie adaptate domeniilor de interes pe care le mentionati ca preferinte. Daca este posibil, in cadrul respectivei firme de recrutare, este bine sa depuneti mai multe CV-uri si scrisori de intentie, fiecare adaptate unui domeniu in care ati dori sa lucrati.


Un CV modern insotit de o scrisoare de intentie moderna depuse la mai multe firme de recrutare va vor aduce in cel mai scurt timp oferte de angajare! Mai multe despre "Firme de recrutare - angajatori profesionisti!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania