Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

E-job

E-job

E-job

E-jobul monopolizeaza mijloacele de a cauta un job sau de a face publice posturile libere. Astfel, mediul on-line a devenit din ce in ce mai mult sursa cea mai utila pentru gasirea unui job.

Anunturile in ziar, targurile de joburi sau orice alt mijloc folosit pentru a face posibila intalnirea intre cerere si oferta pe piata locurilor de munca nu se compara in amploare si popularitate cu e-jobul.

Pentru a putea avea acces la orice e job trebuie doar sa consultati site-urile de recrutare, cum este recrutam.ro, sa va creati un cont, sa va construiti un CV electronic si sa aplicati la e jobul care va intereseaza.

Intregul proces de aplicare la un e-job este mai flexibil decat modul traditional de a o face. O simpla cautare pe internet dupa e-jobul care va intereseaza si veti gasi foarte multe locuri unde puteti aplica.

Flexibilitatea oferita de e-job impune flexbilitate si din partea voastra, in sensul in care trebuie sa va adaptati CV-ul si scrisoarea de intentie pentru fiecare e job la care aplicati. In plus, trebuie sa va actualizati mereu datele din CV si sa cautati noi modalitati de a va face candidatura mai atractiva si mai convingatoare.

E jobul nu are limite in ceea ce priveste granitele geografice asadar, daca sunteti si buni cunoscatori ai unor limbi straine, puteti accesa e-joburi din toata lumea.

Fiti flexibili si aplicati la cat mai multe e-joburi pentru a va spori sansele de a fi angajati!Mai multe despre "E-job":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: E-job

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania