Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

CIE Matricon

Cariera si experienta profesionala: CIE Matricon

CIE Matricon

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

CIE Matricon
Gal Eniko - Manager RU

Tinerii trebuie sa-i urmeze pe cei cu experienta, trebuie sa invete si sa acumuleze cunostinte si experienta de la cei ce o dobandesc deja, prin ascultare si implicare bazandu-se pe cunostintele acumulate in timpul studiilor, trebuie sa invete sa le aplice pe acestea in practica.
Tinerii trebuie sa dezvolte interes fata de noul job si un efort de a se adapta si a asimila informatii noi. Tinerii proaspat angajati nu trebuie sa actioneze si sa ia decizii singuri fara a intreba persoanele cu experienta. Pe o parte din ei ii caracterizeaza graba si lipsa de rabdare si au tendinta sa renunte usor din cauza greselilor. Planul de dezvoltare in cariera se face in momentul in care are loc o discutie cu tanarul proaspat angajat iar dupa aceasta discutie prin care aflam planurile lui in ceea ce priveste viitorul lui profesional, directia in care doreste sa se orienteze, se va stabili un plan de dezvoltare profesionala pentru el.

 Mai multe despre "CIE Matricon":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

CIE Matricon


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania