Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Cariera 3.0

Cariera 3.0

Cariera 3.0

Parola si numele de utilizator va rog! - principala metoda de identificare care va domina viitorul apropiat.

Identitatea virtuala va deveni personalitatea voastra secundara si deci si cariera voastra va avea dimensiuni importante in mediul on-line.

Cariera „virtuala”

Odata cu dezvoltarea in paralel a unui spatiu virtual care reproduce viata reala insa cu optiuni infinite, posibilitatile de a va construi o cariera se diversifica.

Exista numerosi lideri de opinie in mediul on-line despre care nu se cunosc poate nici detaliile reale cele mai elementare, cum sunt varsta, provenienta sau sexul, insa intr-un context virtual aceste lucruri devin irelevante. Esentiala devine cunoasterea si exploatarea in amanunt a tuturor optiunilor pe care le ofera virtualul.

Yoowalk, Second Life sunt doar cateva exemple de spatii virtuale care creeaza posibilitatea utilizatorului de a-si construi o identitate virtuala si de a desfasura activitati asemanatoare celor din viata reala interactionand cu persoane din lumea intreaga. Fie ca este doar un joc sau un spatiu unde se gasesc de vanzare produse apartinand unor marci cunoscute, principiul este acelasi: transferarea practicilor din viata reala in spatiul on-line.

Este deja un lucru foarte cunoscut faptul ca in cadrul unor spatii gen Second Life, care au pornit ca jocuri, s-au desfasurat multe activitati care au avut consecinte in lumea reala. Un exemplu ar fi recrutarile care s-au facut de catre companii din randul utilizatorilor, campaniile electorale desfasurate, toate avand loc in cadrul acestui spatiu si atragand rezultate care s-au materializat in camp real.

Inteligenta crescuta a instrumentelor web faciliteaza interactiunea in spatii virtuale mult mai prietenoase si creste atractivitatea si puterea mediului on-line. Nu exista multe dintre discriminarile care s-au format in viata reala si competitivitatea incepe sa capete alte dimensiuni. Cu riscul de a ne instraina de contactul uman autentic, tehnologia evolueaza si ne forteaza sa ne dezvoltam latura virtuala.

Oportunitatile de cariera apar de unde nu te astepti din momentul in care aproape toate marcile cu renume au inceput sa se implice si sunt prezente in mediul on-line. Se pot gasi mult mai multe posibilitati de a ajunge la angajatorii pe care ii cautati si puteti sa le atrageti atentia in mod diferit, exclusiv in acest mediu.

Spatii 3D, interactiune exclusiv virtuala, contact nelimitat cu oameni de pe tot globul, toate fac parte din evolutia pe care o anunta tendintele din mediul on-line. Fiti familiarizati cu practicile specifice acestui mediu pentru a va pune la punct o cariera cat mai completa!Mai multe despre "Cariera 3.0":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Cariera 3.0

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania