Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Banca Carpatica

Cariera si experienta profesionala: Banca Carpatica

Banca Carpatica

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Banca Carpatica 
Mihaela Trifa - Director de Resurse Umane

In cadrul Bancii Comerciale Carpatica tinerii fara experienta profesionala sunt intens sprijiniti pe linia formarii si dezvoltarii lor profesionale. Ei trebuie sa fie deschisi la programele noastre de instruiri si sa vina in intampinarea lor prin manifestarea de interes, prin implicare si participare activa, dar si prin studiu individual.
Principalele greseli pe care tinerii le fac atunci cand au obtinut un loc de munca sunt  acelea de a nu mai fi interesati sa-si demonstreze  capacitatile si aptitudinile, de a nu fi perseverenti, de a nu mai manifesta curiozitate si de a nu mai pune accent pe studiu continuu.Mai multe despre "Banca Carpatica":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Banca Carpatica


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania