Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Antibiotice

Cariera si experienta profesionala: Antibiotice

Antibiotice

Ghidul Carierei Tale, Editia de Toamna 2007  

Antibiotice
Gica Rusu - Director Resurse Umane

Lipsa experientei profesionale in randul tinerilor poate fi compensata prin dorinta lor de a invata si de a munci, prin abilitatile potrivite pentru un post si chiar prin entuziasmul specific inceputului de cariera.
Cea mai frecventa greseala pe care o fac tinerii fara experienta profesionala este formarea unei imagini gresite despre profesia pe care o vor exercita, ceea ce face ca acestia sa aiba un “soc” atunci cand se angajeaza. Acest “soc” poate fi depasit cu ajutorul sefului, colegilor, specialistilor in resurse umane, sau poate fi “preintampinat” daca postul ii este prezentat in amanunt din momentul interviului de angajare.
Mai mult, tinerii trebuie sa stie ca adevarata provocare incepe abia dupa obtinerea unui loc de munca. Ei trebuie sa faca eforturi pentru a se adapta si pentru a asimila o cantitate mare de informatii noi intr-o perioada scurta. Nu trebuie sa neglijeze nici relatiile pe care si le stabilesc cu viitorii colegi si colaboratori.

 Mai multe despre "Antibiotice":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Antibiotice


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania