Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Vacanta sau job?

Vacanta sau job?

Vacanta sau job?

Vacanta, perioada cea mai asteptata pentru majoritatea studentilor si elevilor, a devenit in ultimul timp un moment foarte bun pentru a castiga niste bani si experienta.

Avand in vedere actuala situatie de pe piata muncii, nici oferta de job-uri pe perioada vacantei nu mai este in acest an la fel de variata ca in anii precedenti. Acest lucru reprezinta o veste proasta pentru studentii si elevii care asteapta perioada vacantei pentru a castiga experienta si bani.

Cu toate ca perioada vacantei reprezinta un moment de repaus si relaxare, cei mai multi tineri vor sa profite de acesta perioada pentru a-si gasi un job cu ajutorul caruia sa poata sa-si imbunatateasca veniturile si experienta. Cu toate ca oferta nu este foarte diversificata, job-ul de vacanta a devenit foarte cautat si la noi in tara.

Pentru cei care aleg sa inlocuiasca vacanta cu un job exista firme care pun la dispozitia tinerilor astfel de oferte. Puteti gasi oferte pentru joburi pe perioada vacantei atat in Romania, cat si in strainatate. Daca sunteti de parere ca nu puteti sa va gasiti singuri un astfel de job, puteti sa apelati la firme care au creat programe speciale pentru tinerii care sunt in cautarea unui job de vacanta.

Exista insa si studenti care lucreaza in timpul facultatii pentru a castiga niste bani cu care sa poata sa-si planifice vacanta de vara. Avand in vedere ca este foarte greu sa faca fata si job-ului, si cursurilor, cei mai multi prefera ca pe timpul vacantei sa combine utilul cu placutul, incercand sa-si gaseasca un job intr-o zona turistica, unde pot sa profite si de vacanta.

Majoritatea studentilor nu mai aleg intre vacanta si job, ci incearca sa le imbine pentru o vara perfecta!Mai multe despre "Vacanta sau job?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Vacanta sau job?

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania