Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Trucuri pentru a va pune in valoare

Trucuri pentru a va pune in valoare

Trucuri pentru a va pune in valoare

Trucuri pentru a va pune in valoare

A sti sa te vinzi in mediul profesional a devenit un atu esential in evaluarea carierei. Acest lucru este recunoscut de majoritatea angajatorilor, dar cum se pune in practica?


Incercam sa venim in ajutorul vostru si sa va prezentam tehnici care sa va permita sa puneti in valoare calitatile si competentele voastre in mediul profesional, cat si in cel personal.

Tineti cont de punctele voastre forte, dar si de cele slabe

Utilizati atuurile la maxim, acestea va vor diferentia de ceilalti. Deci, nu ezitati niciodata sa va faceti remarcat in domeniile pentru care v-ati pregatit. In ceea ce priveste punctele slabe, trebuie sa le cunoasteti foarte bine, si sa stiti cum sa le transformati in atuuri.

Fiti respectuosi cu ceilalti

Tot timpul trebuie sa va comparati cu ceilalti, in acest fel veti reusi sa progresati. Respectatii pe cei din jur, dar stiind sa fixati limite clare. Fiti tot timpul intelegatori, placuti si puneti in valoare umorul vostru.

Fiti constienti de modul in care va vad ceilalti

Modul in care va percep ceilalti este adesea diferit de cel propriu. Mai ales daca nu va cunoasteti bine. Fiti atenti la obisnuintele voastre, gesturile, modul in care va exprimati. Observati persoane care au carisma si incercati sa va inspirati din modul in care se misca si se exprima.

Analizati-va corect aspectul

Conteaza foarte mult cum sunteti imbracati si aranjati. Este adevarat ca fiecare se simte bine intr-un anumit tip de imbracaminte, insa trebuie facute anumite sacrificii pentru a reusi. Bineinteles, acest lucru depinde foarte mult de mediul in care lucrati.

Stabiliti cat mai multe contacte

Fiti o persoana deschisa, amabila si prietenoasa si incercati sa fiti prezenti la toate actiunile importante din jurul vostru. Angajati-va politicos in discutii, cereti sfaturi, este un gest de stima si recunostinta.

Aratati-va valoarea

Singura persoana care poate sa dovedeasca celorlalti de ce sunteti capabili sunteti voi.Mai multe despre "Trucuri pentru a va pune in valoare":

Cum negociezi cu tehnica?

Cum negociezi cu tehnica?

Tacticile de negociere prezentate mai jos sunt doar o trecere sumara in revista a tehnicilor ce pot fi folosite intr-o negociere. Sunt repere.

» Citeste tot articolul

Eliminarea stresului la birou

Eliminarea stresului la birou

Pentru a putea elimina stresul la locul de munca trebuie sa fiti cat mai practici, sa va planificati activitatile din fiecare zi si sa stiti sa va respectati prioritatile.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania