Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Succesul profesional: o chestiune de atitudine

Succesul profesional: o chestiune de atitudine

Succesul profesional: o chestiune de atitudine

Succesul profesional: o chestiune de atitudine

Pentru a obtine un job, nu sunt importante doar competentele si experienta. Atitudinea este cea care face diferenta intre castigator si ceilalti candidati.


Atitudinea pe care o abordati in momentul in care sunteti in cautarea unui job va ajuta mai mult decat discursul vostru, scris sau oral. De exemplu, in timpul interviului de angajare angajatorii isi doresc sa intalneasca candidati competenti, dar mai ales increzatori si motivati.

Daca nu sunteti convinsi ca aveti calitatile pe care angajatorul le cauta pentru job-ul respectiv, atunci nu veti reusi sa convingeti angajatorul de atuurile voastre. Inainte de a aplica pentru job, stabiliti clar, in special pentru voi, valorile voastre reale.

Pentru a reusi acest lucru cititi cu atentie anuntul pentru ob-ul dorit si pentru fiecare responsabilitate incercati sa vedeti daca sunteti capabili sa o indepliniti sau daca ati reusit sa indepliniti pana acum sarcini similare. In acest fel veti reusi sa va convingeti de punctele voastre forte.

In situatii de stres, anumite obiceiuri ale voastre pot iesi la iveala. De exemplu, timiditatea, nesiguranta pot fi reflectate in vocea sau postura voastra. In momentul in care aveti un interviu telefonic sau in orice alta discutie cu persoane din cadrul companiei aveti grija sa nu va balbaiti sau sa va intrerupeti interlocutorul. In timpul interviului de angajare stati drepti si folositi-va de aspectele pozitive ale personalitatii voastre, cum ar fi umorul sau energia.

Trebuie sa stiti ca daca sunteti in cautarea unui loc de munca acest lucru nu inseamna ca cersiti acel job. Pentru angajator reprezentati solutia pentru a rezolva lipsa de personal din cadrul companiei. In consecinta trebuie sa va prezentati ca o persoana determinata, care este dispusa sa-si foloseasca competentele pentru a ajuta compania.Mai multe despre "Succesul profesional: o chestiune de atitudine":

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Personale sau profesionale, cele doua mari categorii de retele sociale sunt folosite din ce in ce mai mult in ultima perioada. Este foarte important sa invatati sa va gestionati identitatea virtuala.

» Citeste tot articolul

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Cum rezolvati un conflict cu seful?

Sunteti angajati de ceva timp in cadrul companiei si aveti dificultati in a va face recunoscuti de sef, acesta nu va ofera posibilitatea sa va remarcati? Cum rezolvati acesta situatie?

» Citeste tot articolul

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Venim in ajutorul vostru cu sfaturi pentru a putea face fata provocarilor cu care o sa va confruntati in demersul vostru pentru a gasi un nou loc de munca.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania