Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Succesul in cariera, o chestiune de atitudine

Succesul in cariera, o chestiune de atitudine

Succesul in cariera, o chestiune de atitudine

Succesul in cariera, o chestiune de atitudine

Pentru a obtine un job, nu sunt importante doar experienta si competentele. Atitudinea este un element care face diferenta intre castigator si ceilalti candidati.

Atitudinea pe care o adoptati in cautarea unui loc de munca, inseamna mai mult decat discursul vostru, scris sau oral. In cadrul interviului de angajare, angajatorii isi doresc sa intalneasca candidati competenti, dar mai ales determinati si motivati. Increderea se capata in timp, invatand din greseli si perseverand.

Daca nu sunteti convinsi de faptul ca sunteti persoana potrivita pentru job-ul si compania respectiva, va fi foarte greu sa-l convingeti pe angajator de atuurile voastre. Inainte de a aplica pentru un job, trebuie sa stabiliti foarte clar, ce vreti sa puneti in valoare.

Pentru fiecare sarcina descrisa, mentionati daca sunteti capabili sa o indepliniti sau daca ati indeplinit sarcini similare. In acest fel va fi mai usor pentru voi sa prezentati punctele forte, competentele si realizarile in CV sau in timpul interviului.

In situatii de stres, punctele voastre slabe pot iesi in evidenta. De exemplu, timiditatea voastra, nesiguranta, pot fi reflectate in vocea voastra, in postura voastra. Cand discutati cu angajatorul aveti grija sa nu-l intrerupeti sau sa va balbaiti.

Increderea este o garantie a succesului! Trebuie sa stiti ca o persoana care cauta un loc de munca nu este un cersetor. Pentru angajator, candidatii reprezinta o solutie pentru o problema cu care se confrunta. Prezentati-va ca un potential angajat determinat sa-l ajute sa rezolve aceasta problema.Mai multe despre "Succesul in cariera, o chestiune de atitudine":

Sunteti constienti de punctele forte sau slabe?

Sunteti constienti de punctele forte sau slabe?

Pentru a reusi in procesul de recrutare, nimic nu este mai bun decat autocritica, care ramane cel mai bun mijloc de a progresa.

» Citeste tot articolul

Trecerea de la o companie mica la una mare

Trecerea de la o companie mica la una mare

Este posibil ca toata lumea sa fi auzit ca o companie mare prefera sa angajeze persoane care au lucrat si pana in prezent tot intr-o astfel de companie. De fapt, aceasta nu este o regula.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania