Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Venim in ajutorul vostru cu sfaturi pentru a putea face fata provocarilor cu care o sa va confruntati in demersul vostru pentru a gasi un nou loc de munca.

V-ati hotarat sau ati fost constransi sa renuntati la locul de munca? In prezent piata muncii se confrunta cu o serie de probleme: firmele nu mai fac angajari, se cauta persoane cu experienta in domeniu,  firmele nu mai acorda stagii de practica pentru studenti. In acest context, este foarte dificil sa gasim un nou loc de munca care sa corespunda nevoilor fiecaruia.

Un nou job presupune un risc pe care trebuie sa vi-l asumati in momentul in care va hotarati sa renuntati la vechiul job sau cand vreti sa intrati pe piata muncii. Un job nou presupune o analiza atenta a nevoilor si dorintelor voastre, in paralel cu ofertele existente pe piata.

Sunt numeroase solutii pe care puteti sa le adoptati pentru a creste sansele voastre de a gasi un nou loc de munca. Printre acestea putem mentiona inscrierea la cursuri si training-uri, implicarea in activitati si proiecte prin care puteti sa va dezvoltati cunostintele. Sfatul nostru este fiti activi si sa va faceti remarcati!

Promovarea personala si dezvoltarea relatiilor profesionale va pot ajuta sa va faceti remarcati intre candidatii pentru diferite job-uri. Schimbarea job-ului sau cautarea primului job necesita multa rabdare si implicare.

Inainte de a renunta la job-ul pe care-l aveti in prezent sau daca sunteti in cautarea primului job trebuie sa va ganditi foarte bine inainte, sa analizati avantajele oferite de acesta si in ce fel poate sa influenteze parcursul vostru profesional.Mai multe despre "Solutii pentru un job nou ":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania