Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Retelele sociale: cum va puneti in valoare?

Personale sau profesionale, cele doua mari categorii de retele sociale sunt folosite din ce in ce mai mult in ultima perioada. Este foarte important sa invatati sa va gestionati identitatea virtuala.

Calitatea retelei voastre face diferenta: « Prietenii prietenilor mei sunt prietenii mei. » Aceasta expresie nu a fost niciodata adevarata pana la aparitia retelelor de socializare. Este foarte important sa nu acceptati pe oricine ca prieten, doar pentru a avea o lista cat mai mare de prieteni.

Cuvantul cheie « vizibilitatea »: Diplomele si anii de experienta sunt foarte importanti, dar mai importanta este promovarea acestora. Branding-ul personal consta in promovarea propriei persoane, ca o marca. Pentru acest lucru trebuie sa faceti eforturi sa iesiti in evidenta.

Intretineti reteaua: Este bine sa fiti membru in cadrul mai multor retele si sa alocati timp suficient pentru a intretine profilul vostru.

Puneti in valoare atuurile voastre: Oferiti angajatorilor un profil complet in care sa le oferiti maximul de informatii utile despre parcursul vostru.

Utilizati cuvinte cheie: In acest fel veti fi identificati mai rapid. Angajatorii fac cautari in functie de job, dar si in functie de companii, de pregatire, de scolile unde ati studiat.

Implicati-va in activitatile comunitatii profesionale: Participati la grupurile de discutie, dati sfaturi pe forumuri, publicati articole, in consecinta, fiti activi!

Onestitatea este un atu important: Nu postati informatii contradictorii pe site-uri diferite, diplome, experiente. Nu mintiti!Mai multe despre "Retelele sociale: cum va puneti in valoare?":

Gestionarea timpului : cheia succesului

Gestionarea timpului : cheia succesului

Fie ca sunteti antreprenori, directori sau angajati, fiecare se confrunta la un moment dat cu gestionarea singurei resurse care este cu adevarat rara - timpul.

» Citeste tot articolul

Cum pun piciorul in usa negociatorii?

Cum pun piciorul in usa negociatorii?

Tehnica ”piciorul in usa” dovedeste o eficienta marita atunci cand este aplicata. Tehnica a fost studiata incepand cu 1996, ea dovedindu-si eficacitatea si in zilele noastre.

» Citeste tot articolul

Solutii pentru un job nou

Solutii pentru un job nou

Venim in ajutorul vostru cu sfaturi pentru a putea face fata provocarilor cu care o sa va confruntati in demersul vostru pentru a gasi un nou loc de munca.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania