Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Munca de acasa

Munca de acasa

Munca de acasa

De ce sa muncim la domiciliu? Care sunt avantajele si dezavantajele pentru munca la domiciliu?

Munca la domiciliu, cunoscuta si ca "home office", este un tip de munca prin care angajatii beneficiaza de flexibilitate fata de munca la birou. Prin munca la domiciliu rutina cotidiana de la locul de munca este inlocuita de mijloacele moderne de comunicare.

Daca din motive personale, de sanatate sau economice nu puteti avea un job la birou, munca de acasa este o alternativa foarte buna. Unul din avantajele muncii de acasa este cel financiar. Prin munca la domiciliu se elimina costurile cu deplasarea, bilete de autobuz, costurile pentru parcare, in unele cazuri.

Pe de alta parte, munca la domiciliu ofera flexibilitate. Daca aveti un job de acasa nu mai trebuie sa fiti tot timpul pe fuga, sa incercati sa evitati ambuteiajele. Prin munca la domiciliu se elimina timpul pana si de la un job la birou.

De asemenea puteti sa lucrati in ritmul vostru, dupa programul propriu si, in consecinta, munca la domiciliu este mai putin stresanta.

Printre dezavantajele muncii de acasa putem mentiona autodisciplina suplimentara. La birou este tot timpul cineva care va supravegheaza si va aminteste de deadline-uri.

In consecinta, trebuie sa aveti o personalitate puternica pentru a aborda cu succes conceptul de "home office". Trebuie sa stabiliti frontiere intre munca si angajamentele familiale. Prietenii si familia trebuie sa se obisnuiasca cu programul vostru si sa stie sa diferentieze programul de munca de timpul liber.

Datorita dezvoltarii internetului munca la domiciliu s-a dezvoltat pentru foarte multe domenii, informatica, programare, traduceri, vanzari, etc.Mai multe despre "Munca de acasa":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Munca de acasa

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania