Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Motive pentru schimbarea job-ului

Motive pentru schimbarea job-ului

Motive pentru schimbarea job-ului

Motive pentru schimbarea job-ului

Va ganditi la o posibila reorientare profesionala? Trebuie sa analizati foarte bine situatia si sa vedeti daca aveti motive serioase pentru a face acest lucru.


Daca incepeti sa va ganditi la ziua de luni inca de duminica dupa-amiaza, trebuie sa luati masuri! In multe cazuri, schimbarea job-ului nu este suficienta si este nevoie de o reorientare a carierei. Incercam sa venim in ajutorul vostru si sa va sfatuim ce ar trebui sa faceti.

Va prezentam cateva situatii care ar putea reprezenta primele semne pentru schimbarea job-ului:

Nu va mai simtiti confortabil la locul de munca? Daca pana acum totul era foarte bine stabilit si indeplinit, acum aveti tendinta de a amana orice sarcina. Totul pare mult mai complicat si obositor.

Nu mai rezistati psihic? Sunteti stresati sau aveti dureri de cap toata ziua ? Aceste simptome ar putea indica o satre generala de disconfort la birou. Trebuie sa luati masuri deoarece nimic nu se termina cu acest job si trebuie sa va continuati viata profesionala.

Vreti sa evoluati? Pentru a avansa, cei mai multi angajati refuza sa se instaleze o rutina in viata lor profesionala.

V-ati dat seama ca sunteti facut pentru altceva? Unele persoane isi dau seama de adevarata vocatie la 30, unii la 40 si chiar la 50 de ani. In unele cazuri, aceasta schimbare profesionala poate implica o reducere a venitului sau intoarcerea la studii, dar de cele mai multe ori aceste sacrificii merita efortul.

Cautati un echilibru? Nu aveti suficient timp pentru familie ? Trebuie sa va revizuiti prioritatile si sa gasiti un echilibru intre viata personala si cea profesionala.Mai multe despre "Motive pentru schimbarea job-ului":

Schimbarea carierei in 5 etape

Schimbarea carierei in 5 etape

Odata luata decizia de reorientare a carierei trebuie sa analizati foarte bine aceasta situatie si sa urmati anumite etape.

» Citeste tot articolul

Flexibilitatea la locul de munca

Flexibilitatea la locul de munca

Foarte multi angajati tind catre un program de lucru flexibil din dorinta de a face fata cat mai bine, atat sarcinilor de serviciu, cat si a celor personale.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania