Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Motivarea durabila

Motivarea durabila

Motivarea durabila

Motivarea durabila

Pentru a fi realizabila, motivarea trebuie sa fie insotita de reusita, iar reusita depinde de volumul actiunilor intreprinse.

Regula 1

Trebuie sa aveti un obiectiv personal, puternic si intangibil. Acest obiectiv poate fi pe termen mediu si lung, in functie de importanta. In functie de acest obiectiv se pot orienta toate actiunile si deciziile voastre.

Regula 2

Obiectivul vostru principal, cat si obiectivele intermediare, trebuie sa fie scrise si formulate intr-o maniera precisa si concreta. Trebuie sa le repetati in mod regulat pentru a putea sa vi le intipariti. Obiectivele intermediare sunt etape in demersul vostru spre obiectivul principal.

Regula 3

Obiectivele voastre trebuie sa aiba un termen limita. Fara o data bine stabilita, un obiectiv nu este decat un simplu cuvant. Un obiectiv trebuie sa fie atins iar deadline-ul fixat de catre voi trebuie sa fie realist.

Regula 4

Trebuie sa stabiliti un plan de actiune clar. Trebuie sa scrieti toate etapele acestuia pentru a avea o evidenta permanenta. Respectarea termenelor este un angajament moral care trebuie respectat cu strictete. Acest plan de actiune nu este altceva decat organizarea si programarea diferitelor etape (obiective intermediare) care ajuta la indeplinirea obiectivului principal.

Regula 5

Cu fiecare obiectiv intermediar atins, prevazut in planul de actiune, avansati spre atingerea obiectivului principal. Analizati fiecare actiune intreprinsa si, daca este cazul, recompensati-va. Trebuie sa fiti pregatiti sa faceti fata noilor obstacole care pot sa apara pana la indeplinirea obiectivului vostru.Mai multe despre "Motivarea durabila":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania