Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Messenger-ul: il putem folosi la birou?

Messenger-ul: il putem folosi la birou?

Messenger (Yahoo – MSN) : il putem folosi la birou?

Messenger-ul: il putem folosi la birou?

Cu toate ca pare un mod de comunicare indispensabil, trebuie sa analizam avantajele si dezavantajele pe care le presupune messenger-ul, cat, cum si pentru ce il folosim.

Messenger-ul a devenit cel mai utilizat mod de comunicare atat in randul tinerilor cat si intr-o companie. Pana de curand telefonul se afla pe primul loc in ceea ce priveste comunicarea intre angajati, dar cu timpul locul acestuia a fost luat de messenger si e-mail.

Messenger-ul este o modalitate foarte eficienta de comunicare, mai ales in cadrul companiilor mari, care ajuta la economisirea timpului. Folosind messenger-ul nu mai deranjezi si ceilalti colegi care nu sunt dispusi sa asculte anumite discutii si in acelasi timp compania poate economisi bani, pentru ca acest serviciu este gratuit.

Acest serviciu este acceptat de multe companii, mai ales de cele care activeaza in domeniul comunicarii, dar este indicat sa fie folosit intr-o anumita masura. Multi manageri sunt de parere ca nu este indicat sa se foloseasca Messenger-ul la birou, dar ar trebui sa stie ca nu acest lucru ii impiedica pe angajati sa nu-si faca treaba avand in vedere ca exista o multime de mijloace prin care angajatii pot sa-si piarda timpul la birou.

Parerile sunt impartite in legatura cu utilizarea Messenger-ului la serviciu, unii specialisti sunt de parere ca acest lucru afecteaza foarte mult realizarea sarcinilor de serviciu si ajuta la scurgerea informatiilor din interiorul companiei iar altii sunt de parere ca utilizarea acestuia ajuta la cresterea rentabilitatii companiei si angajatilor.

Pentru unele persoane mijloacele de comunicare on-line sunt o minune, pentru altii sunt neinteresante, dar majoritatea le considera o necesitate si un mod facil de a comunica !Mai multe despre "Messenger-ul: il putem folosi la birou?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania