Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Locuri de munca Iasi

Locuri de munca Iasi

Locuri de munca Iasi

Locuri de munca Iasi

La fel ca in majoritatea oraselor din tara, oferta de locuri de munca din Iasi nu reuseste sa acopere cererea de locuri de munca.

Cele mai potrivite locatii pentru a gasi locuri de munca in judetul Iasi, anuntate pe internet in cadrul unor site-uri independente, sunt:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca care prezinta o oferta de locuri de munca extrem de bogata. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi asigura implementarea la nivel judetean a masurilor de prevenire a somajului, protectia sociala a persoanelor neincadrate in munca, organizeaza si coordoneaza activitatea de ocupare si de formare profesionala a fortei de munca.

> Ziarele locale, a caror rubrica de oferte de locuri de munca este foarte bogata. Accesati zilnic site-urile acestora pentru a afla informatii despre joburi noi.

> Site-urile de recrutare care isi reinnoiesc constant oferta de locuri de munca pentru Iasi.

> Companiile care isi prezinta oferta de locuri de munca la diferite evenimente de gen.

Fiind un important centru universitar, oferta de locuri de munca din Iasi ar trebuie sa raspunda nevoilor absolventilor de facultate din aceasta regiune. Pentru a veni in ajutorul acestora la anumite intervale de timp se organizeaza burse de locuri de munca in Iasi. La aceste burse puteti gasi locuri de munca in Iasi dar si in celelate orase importante din aceasta zona.

Locurile de munca din Iasi pentru perioada estivala se ocupa din ce in ce mai repede si sunt din ce in ce mai multe cereri pentru astefel de job-uri.

Studentii interesati de locuri de munca in Iasi trebuie sa-si pregateasca un CV si o scrisoare de intentie personalizate prin care sa convinga angajatorii.Mai multe despre "Locuri de munca Iasi":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul

Locuri de munca Iasi


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania