Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Joburi la domiciliu

Joburi la domiciliu

Joburi la domiciliu

Joburi la domiciliu

Nivelul actual al pietei muncii a facut ca numarul celor care sunt in cautare de joburi la domiciliu sa creasca destul de mult in ultima perioada.

Printre cei care sunt in cautare de joburi la domiciliu sunt, in general, persoane care au nevoie de un venit suplimentar sau persoane care au nevoie de un program flexibil. Firmele care ofera joburi la domiciliu prefera acest tip de activitate, in primul rand, pentru a elimina costurile pentru spatiul pentru birouri si pentru conditiile de munca.

Avantajele persoanelor care sunt in cautarea de joburi la domiciliu sunt ca nu stau toata ziua cu sefii, nu au un program fix. Totusi, sunt si joburi la domiciliu care presupun un program fix si pentru care este nevoie sa fiti prezenti in anumite momente.

Majoritatea ofertelor de joburi la domiciliu sunt job-uri part-time. In momentul in care cautati oferte pentru joburi la domiciliu trebuie sa fiti foarte atenti si sa analizati cu atentie ofertele, deoarece sunt persoane care speculeaza acest lucru si apeleaza la tot felul de metode de inselaciune.

Daca v-ati decis sa cautati joburi la domiciliu, incercati sa gasiti anumite oferte care sa va ajute sa va imbunatatiti experienta, care sa fie creative si carora puteti sa le faceti fata.

Joburile la domiciliu ar putea deveni un al doilea loc de munca pentru cei interesati. Cu toate ca multi considera ca un job la domiciliu poate reprezenta un venit in plus, sunt si cazuri cand persoanele interesate de astfel de joburi la domiciliu au fost inselate.Mai multe despre "Joburi la domiciliu":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania