Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Joburile pentru studenti

Joburile pentru studenti

Joburile pentru studenti

Joburile pentru studenti

"Angajator serios ofer remuneratie satisfacatoare si program flexibil, caut studenti pentru angajare..."

Joburile pentru studenti sunt deja o categorie speciala pe site-urile de recrutare si asta se intampla deoarece angajatorii incearca sa adapteze diferite tipuri de joburi pentru a fi accesibile si studentilor. Ore de lucru mai flexibile, responsabilitati mai reduse si o remuneratie nu foarte consistenta, totusi, joburile pentru studenti sunt disponibile si experienta necesara oricarui job poate fi inlocuita cu implicarea in activitati extrascolare specifice perioadei de studentie.

Exista mai multe feluri de joburi pentru studenti. Sunt job-urile sezoniere care sunt in general joburile de vara, si apoi sunt cele pe o perioada nedeterminata pe care studentii le imbina cu activitatea universitara.
Unul dintre cele mai populare joburi pentru studenti din categoria celor sezoniere este jobul pe litoral. Este o modalitate foarte buna de a imbina utilul cu placutul, a iesi din mediul de viata de zi cu zi, a adauga o experienta in CV si a face rost de bani pentru a petrece sejurul la mare.

O alta modalitate de a accesa joburi pentru studenti sunt programele gen Work&Travel care ofera multiple avantaje participantilor. In primul rand cunoasteti alte culturi, vizitand alte tari si va puteti exersa limbile straine pe care le stiti.  De asemenea, este o modalitate de a castiga mult mai multi bani decat ati putea castiga in tara in aceeasi perioada de timp. Posibilitatea de a socializa foarte mult in aceste programe este o experienta care va invata lucruri noi in a aborda oameni din alte culturi si cu alte stiluri de viata.

A devenit deja o necesitate sa adaugati in CV-ul vostru un job de student pentru a putea accesa mai departe posturile pe care le doriti la incheierea facultatii. Prin urmare, profitati de aceasta perioada pentru a incerca mai multe tipuri de joburi si a va clarifica ce anume doriti sa faceti cu viitorul vostru profesional!Mai multe despre "Joburile pentru studenti":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Joburile pentru studenti

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania