Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Importanta programelor de traineeship

Importanta programelor de traineeship

Importanta programelor de traineeship

Importanta programelor de traineeship

Programele de traineeship sunt importante atat pentru companii, cat si pentru candidati. Aceste programe reprezinta primul pas catre o cariera de succes.

Programele de traineeship au fost dezvoltate pentru a ajuta companiile sa-si dezvolte viitorii angajati, dar si pentru a le oferi tinerilor o oportunitate de a-si incepe cariera si de a-si imbunatati cunostintele intr-un anumit domeniu.

Programele de traineeship le ofera candidatilor posibilitatea sa-si aprofundeze cunostintele intr-un anumit domeniu si vor sa-si dezvolte o cariera in acel domeniu. In acest caz candidatii participa la un program de traineeship dedicat unui singur departament. O alta varianta de program de traineeship este cea in care candidatii participa la activitati din cadrul intregii companii, analizeaza si incearca sa vada cum functioneaza fiecare departament din cadrul companiei.

Avand in vedere ca cele mai multe programe de traineeship sunt oferite de companii multinationale, un mare avantaj al acestor programe de traineeship este ca acestea le ofera candidatilor posibilitatea de a lucra in cadrul companiei in tara, cat si in strainatate.

Principalul avantaj al acestor programe de traineeship este ca, in cele mai multe cazuri, dupa finalizarea lor candidatii sunt angajati in cadrul companiei respective. Acest lucru este posibil deoarece in cadrul acestor programe angajatorii pot sa observe compatibilitatea dintre candidati si companie si se pot convinge de calitatile si competentele acestora.

Comparativ cu un stagiu de practica, programele de traineeship sunt mai avantajoase deoarece durata lor este mult mai lunga, in cele mai multe cazuri sunt platite si ofera tinerilor posibilitatea sa-si continue cariera in cadrul companiei respective.

Programele de traineeship sunt importante pentru candidati deoarece ii poate ajuta in aprofundarea cunostintelor pentru dezvoltarea viitoarei cariere sau poate sa-i determinte sa-si reorienteze cariera.Mai multe despre "Importanta programelor de traineeship":

Cum sa-ti dai seama cand cineva te minte?

Cum sa-ti dai seama cand cineva te minte?

De cele mai multe ori ne putem da seama daca persoana din fata noastra ne minte. Limbajul trupului poate fi usor de citit si de interpretat.

» Citeste tot articolul

Sfaturi cheie pentru succesul in cariera

Sfaturi cheie pentru succesul in cariera

In cazul in care competentele reprezinta o conditie esentiala a reusitei voastre, atitudinea este la fel de importanta. Venim in ajutorul vostru cu cateva sfaturi care sa va ajute sa iesiti in evidenta si sa va atingeti obiectivul.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania