Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact

Ghid cariera

Ghid cariera

Ghid cariera

Un ghid pentru cariera voastra este un instrument util pentru a va mentine informati si pentru a va contura o imagine despre diferite companii angajatoare.


Este bine sa consultati publicatiile de specialitate, cum este Ghidul Carierei Tale pe care il gasiti on-line pe recrutam.ro. Acest tip de publicatii pot fi utilizate pentru a cauta joburi sau pur si simplu pentru a afla opiniile angajatilor si a angajatorilor din cadrul diverselor companii.

Un ghid de cariera este o necesitate pentru toti cei care si-au stabilit urmarea unui anumit traseu profesional. Puteti beneficia de sfaturi utile pentru construirea candidaturii voastre si pentru a face fata cu succes interviurilor de angajare.

Produse adresate tinerilor, elemente importante de care sa tineti cont in procesul de recrutare, identificarea liderilor de opinie in domeniul de interes pentru voi sunt cateva dintre lucrurile pe care le puteti face daca va construiti voi insiva un ghid de cariera. Un instrument simplu care sa va ofere reperele importante de care aveti nevoie in traseul vostru profesional.

In plus, foarte multe companii care se ocupa de recrutare si-au concretizat informatiile intr-un ghid de cariera care este publicat lunar sau de cateva ori pe an. Acest ghid de cariera este distribuit de cele mai multe ori gratuit in cadrul universitatilor. Informatiile care apar intr-un ghid de cariera sunt dedicate mai ales studentilor si tinerilor.

Includeti in preocuparile voastre si ghidul de cariera si, cu siguranta, veti avea numai de castigat!Mai multe despre "Ghid cariera":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Va recomandam: Ghid cariera

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania