Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Este bine sa muncesti in timpul facultatii ?

Este bine sa muncesti in timpul facultatii ?

Este bine sa muncesti in timpul facultatii ?

Este bine sa muncesti in timpul facultatii ?

Facultatea si un job din timpul facultatii pot fi combinate foarte bine fara a trebui sa optam pentru unul sau celalalt.


Timpul liber din perioada facultatii, care este destul de mult daca esti student la anumite facultati si daca nu mergi la toate cursurile, ar trebui valorificat si transformat intr-un mijloc de a capata experienta.

Definitiile si teoria din timpul facultatii nu prea au nici o valoare daca nu sunt combinate cu practica. Pentru angajator este foarte important un job avut in timpul facultatii, chiar daca este intr-un alt domeniu, deoarece permit viitorului angajat sa se acomodeze cu rigurozitatea si responsabilitatea unui loc de munca stabil, cu lucrul cu oamenii.

Joburile din timpul facultatii, prin care ai capatat experienta si ai acumulat informatii, sunt recunoscute atunci cand urmeaza sa te angajezi pe un post mult mai bun dupa terminarea facultatii. Experienta de lucru acumulata in timpul facultatii conteaza foarte mult cand vrei sa-ti incepi o cariera si acest lucru il poti obtine si printr-un post part-time din care ai ceva de invatat.

Cateodata este foarte usor sa imbini facultatea cu job-ul, deoarece multi angajatori prefera sa-si formeze viitorii angajati inca de pe bancile facultatii, oferindu-le posibilitatea sa mearga si la cursuri,  pentru a putea beneficia mai tarziu de performantele acestora.

Cum sistemul educational romanesc este destul de deficitar, si angajatorii sunt constienti de acest lucru si de aceea pun un accent mai mare pe partea practica din timpul facultatii decat pe diploma de absolvire.

La finalul facultatii, angajatorii nu sunt interesati de notele obtinute, ci de experienta acumulata. 

 Mai multe despre "Este bine sa muncesti in timpul facultatii ?":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania