Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Eliminarea stresului la birou

Eliminarea stresului la birou

Eliminarea stresului la birou

Eliminarea stresului la birou

Pentru a putea elimina stresul la locul de munca trebuie sa fiti cat mai practici, sa va planificati activitatile din fiecare zi si sa stiti sa va respectati prioritatile.

Pentru a reusi sa evitati stresul este foarte important sa aveti o atitudine pozitiva, sa profitati de pauzele din timpul zilei de lucru, sa nu va izolati fata de colegi si sa incercati sa raspundeti cu optimism oricaror provocari.

Pentru a scapa de stres si a va relaxa, de cele mai multe ori este bine sa vorbiti cu cineva, sa va exprimati nemultumirile daca acestea exista sau sa incercati sa va creati un spatiu de munca cat mai confortabil si pe gustul vostru. De cele mai multe ori stresul apare din cauza mediului in care lucrati, a ceea ce faceti si, de aceea, trebuie sa incercati sa eliminati tot ceea ce ar putea sa va creeze disconfort la locul de munca.

Daca la un moment dat simtiti ca nu mai puteti face fata unei situatii, acordati-va cateva minute pentru a va deconecta de ceea ce faceti, incercati sa va relaxati si, in acest fel, veti reusi sa iesiti din acea atmosfera stresanta.

Este foarte important pentru o companie sa stabileasca nivelul de stres al angajatilor, deoarece acesta are un impact direct asupra productivitatii. Informatiile despre relaxare si gestiunea stresului pot ajuta angajatii sa depaseasca mai usor momentele dificile de la serviciu. O persoana care stie cum sa-si gestioneze stresul va fi fara indoiala mai productiva si mai eficienta.

Daca unul dintre colegi este mai vorbaret, biroul nu are acces la lumina naturala, daca aerul conditionat nu functioneaza, scaunul este incomod si daca intimitatea tinde spre zero, ziua de munca este ca si compromisa. Mediul in care lucreaza angajatii are impact asupra psihicului lor, dar si asupra starii fizice.

Este indicat pentru companii sa incerce sa-si ajute angajatii sa combata stresul. Acest lucru este benefic pentru companie deoarece este mult mai ieftin decat recrutarea de noi angajati.Mai multe despre "Eliminarea stresului la birou":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania