Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » E-learning-ul: o metoda de succes!

E-learning-ul: o metoda de succes!

E-learning-ul: o metoda de succes

E-learning-ul: o metoda de succes!

In Romania e-learning-ul este inca la inceput, insa asta nu ii diminueaza importanta in dezvoltarea oricarei cariere


Daca jobul pe care il ai nu iti permite sa ai si o viata de student atunci poti alege alternativa e-learning-ului pentru a nu rata sansa de a acumula cunostinte in domeniul care te intereseaza.

Despre e-learning

E-learning-ul este o modalitate de a lua parte la cursurile din domeniul care te intereseza fara sa trebuiasca sa te deplasezi intr-o sala special amenajata in acest sens;
- Pentru e-learning este nevoie de un calculator si o conexiune la internet;
-
Sistemul e-learning permite dialogul in timp real cu cadrele didactice care sustin cursurile si obtinerea imediata de feed-back;
- Examenele pot fi de asemenea sustinute on-line cu e-learning;
-
E-learning-ul se adreseaza atat tinerilor care vor sa obtina o specializare intr-un anumit domeniu cat si celor care doresc sa aprofundeze un alt domeniu decat cel in care au deja o specializare.

Avantajele e-learning-lui:

- E-learning-ul asigura acces in timp real la informatie de oriunde si oricand;
-
E-learning-ul permite o flexibilitate crescuta;
-
Prin e-learning  se stabileste un contact direct cu cel care face predarea;
-
E-learning-ul se adapteaza mai bine la necesitatile participantului decat forma traditionala de predare;
- E-learning-ul se caracterizeaza prin diversitate in modul de predare.

Pe piata din Romania e-learning insemmna cu preponderenta masterate on-line. Exista in cadrul a patru universitati din Romania implementat sistemul de e-learning si anume, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti si in Cluj la Universitatea Babes Bolyai.

Pioneratul in e-learning prin introducerea, in 2004,  primelor masterate on-line finalizate cu diploma de stat apartine Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Pana in 2008 numarul celor care au ales sa foloseasca e-learning-ul  a crescut de patru ori cum arata cifrele reprezentand numarul de absolventi de master on-line la ASE, respectiv 1100 studenti in 2007. Ca urmare a raspunsului pozitiv al pietei invatamantului universitatile si-au imbunatatit de la an la an oferta educationala de e-learning.

Pe masura ce necesitatea de specializare se face tot mai simtita si in tara noastra e-learning-ul va castiga teren si cu siguranta va deveni o alterniva luata in considerare din ce in ce mai mult in ceea ce priveste construirea unei cariere de succes!

 

 Mai multe despre "E-learning-ul: o metoda de succes!":

Model CV

Model CV

Cautati un MODEL DE CV? Un model CV este foarte important pentru a crea o candidatura perfecta, pentru obtinerea unui interviu sau chiar a unui loc de munca. Pentru a va ajuta in demersul pe care-l faceti, in aceasta rubrica, va punem la dispozitie mai multe modele de CV-uri.

» Citeste tot articolul

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie

Scrisoare de intentie: Cum sa realizezi o scrisoare de intentie, cateva trucuri, exemple si modele de scrisori de Intentie, si ce greseli trebuie sa eviti atunci cand redactezi o scrisoare de intentie...

» Citeste tot articolul

Quizz Cariera

Quizz Cariera

Va oferim Quizz-uri on-line interactive, pe diferite teme, pentru a va testa personalitatea si aptitudinile.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania