Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Doua job-uri: cum gestionati timpul?

Doua job-uri: cum gestionati timpul?

Doua job-uri: cum gestionati timpul?

Doua job-uri: cum gestionati timpul?

Cumularea a doua job-uri este adesea o optiune pentru anumite persoane. Este adevarat ca muncind mai mult se castiga mai mult, insa nu o faceti in detrimentul sanatatii voastre.


De ce avem nevoie de doua locuri de munca? Cele mai multe persoane aflate in aceasta situatie invoca in principal problemele financiare. Totusi, realizarile profesionale si o viata fara griji, sunt factori care determina multe persoane sa aiba doua job-uri.

Pentru a avea doua locuri de munca fara a fi epuizati, exista anumite reguli care trebuie indeplinite. Este de preferat sa combinati doua job-uri care au un program flexibil.

Fiecare persoana are capacitati diferite, dar si anumite limite. Stresul si depresia pot fi consecinte ale unui program de lucru supraincarcat. Si accidentele la locul de munca sunt mai frecvente in cazul persoanelor care au doua locuri de munca. Acest lucru se intampla deoarece oboseala fizica duce la pierderea concentrarii, ceea ce creste riscul accidentelor.

Daca nu va simtiti bine din punct de vedere fizic si psihic trebuie sa luati masuri. Acesta este un prim semnal ca nu puteti sa faceti fata conditiilor cerute de cele doua job-uri. Sfatul nostru este ca atunci cand va decideti sa aveti doua job-uri sa analizati foarte bine responsabilitatile si situatiile carora trebuie sa le faceti fata.

Este foarte important ca in cazul in care alegeti sa aveti doua job-uri, acestea sa fie din domenii asemanatoare, deoarece este destul de dificil sa faceti cariera in doua domenii diferite. Avand in vedere ca timpul este foarte important, mai ales in cazul in care aveti doua locuri de munca, trebuie sa gasiti un echiibru intre viata personala si cea profesionala.Mai multe despre "Doua job-uri: cum gestionati timpul?":

Cum treceti peste o greseala de la serviciu

Cum treceti peste o greseala de la serviciu

Toti colegii sunt la curent cu greseala facuta de voi. Decat sa plecati capul si sa va inchideti in voi, mai bine luptati sa faceti fata situatiei.

» Citeste tot articolul

Cum sa plecati cu fruntea sus de la un job

Cum sa plecati cu fruntea sus de la un job

Tocmai v-ati pierdut job-ul? Trebuie sa luati masuri pentru a dezvolta in continuare parcursul vostru profesional. Trebuie sa evitati sa va plafonati.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania