Recrutam.ro - Ghidul carierei tale

Contact
Home » Sfaturi » Cariera si experienta profesionala » Dezvoltarea profesionala

Dezvoltarea profesionala

Dezvoltarea profesionala

Dezvoltarea profesionala

Sunt anumite momente cand va doriti sa schimbati ceva in plan profesional, fie ca vreti sa schimbati job-ul sau vreti sa va perfectionati.


Situatia economica actuala a schimbat orientarea profesionala a multor persoane. Chiar daca este facuta din necesitate sau doar pentru ca asa va doriti, dezvoltarea profesionala poate sa survina in orice moment al carierei voastre.

Un prim pas foarte important pentru dezvoltarea voastra profesionala il poate reprezenta reflectia, analiza aprofundata a oportunitatilor care exista. In multe cazuri si reorientarea profesionala poate reprezenta o dezvoltare profesionala. Totusi schimbarea unui job nu poate garanta acest lucru.

Dezvoltarea profesionala poate include cursuri de perfectionare, imbunatatirea mijloacelor de comunicare si de lucru in echipa si motivare. Pentru a tine pasul cu dezvoltarea pietei trebuie sa acordati tot timpul o atentie deosebita dezvoltarii profesionale.

Exista unele pareri potrivit carora dezvoltarea profesionala ar fi proportionala cu dezvoltarea companiei in care lucrati. Totusi nu trebuie sa va bazati pe acest lucru in momentul in care v-ati decis sa aplicati pentru un job intr-o companie aflata la inceput de drum.

In cele mai multe cazuri necesitatile de dezvoltare profesionala apar in momentul in care intervine o plafonare la nivelul carierei si incercati prin orice mijloace sa evitati acest lucru, insa nu este suficienta doar o schimbare a job-ului.

 Mai multe despre "Dezvoltarea profesionala":

Sunteti constienti de punctele forte sau slabe?

Sunteti constienti de punctele forte sau slabe?

Pentru a reusi in procesul de recrutare, nimic nu este mai bun decat autocritica, care ramane cel mai bun mijloc de a progresa.

» Citeste tot articolul

Recrutarea in perioada de criza

Recrutarea in perioada de criza

In perioada de criza majoritatea companiilor incearca sa se mentina la un nivel de echilibru prin adoptarea de strategii proprii.

» Citeste tot articolul

De ce sa studiez in strainatate?

De ce sa studiez in strainatate?

Orice student viseaza sa ajunga sa studieze in strainatate. Este de inteles acest lucru, deoarece in acest fel isi pot dezvolta cunostintele, in special pe cele de limba straina, pot sa cunoasca oameni noi cu mentalitati diferite.

» Citeste tot articolul


InapoiSus
 

Utilizator inregistrat?

parola uitata?
 

Gaseste-ti jobul potrivit:

 

Keywords :

Copyright © recrutam.ro 2007 - Toate drepturile rezervate - Termeni & conditii - Contact - Site Map - ISEOM - Recrutam.ro is Managed by Ellipse Marketing Romania

studiu de piata - studii de piata - cercetare de piata - cercetare marketing

© ELLIPSE MARKETING Romania